ΟΛΑ- Την προκήρυξη που απέστειλε για το ΣΕΒ, “ανέβασε” σε ιστότοπο

Στη σελίδα ελεύθερης διακίνησης ιδεών του αντιεξουσιαστικού χώρου, ανηρτησαν οι συντάκτες της, την προκήρυξη της ΟΛΑ (Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών) για τη βομβιστική επίθεση στα γραφεία του ΣΕΒ τον περασμένο Οκτώβριο.

Το κείμενο σε μορφή pdf αναρτήθηκε στον ιστοτοπο ελεύθερης διακίνησης ιδεών του αντιεξουσιαστικού χώρου, τις πρώτες πρωινές ώρες. Πρόκειται για το κείμενο προκήρυξης με την οποία η ΟΛΑ (Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών) αναλαμβάνει την ευθύνη για τη βομβιστική επίθεση στα γραφεία του ΣΕΒ τον περασμένο Οκτώβριο. Στο κείμενο δεν υπάρχει αναλυτική περιγραφή των προπαρασκευαστικών ενεργειών και την υλοποίηση του τρομοκρατικού χτυπήματος, αλλά γενικές αναφορές και ιδεολογικοπολιτικές θέσεις με οικονομικοκοινωνικοπολιτική ανάλυση της γενικότερης κατάστασης.
Στις 21 Δεκέμβρη, μετά από τηλεφώνημα αγνώστου, κλιμάκιο της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας είχαν εντοπίσει σε καφάο στα Εξάρχεια, στικάκι με προκήρυξη για τη βομβιβιστική ενέργεια του ΣΕΒ.
Με δεδομένο ότι το κείμενο δε δημοσιοποιήθηκε, δεκαέξι ημέρες αργότερα (06/01) επέλεξαν να αναδημοσιευουν το κείμενο των 32 σελίδων προκήρυξης.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport