Οικογένεια Λεμπιδάκη: “Τέλος οι διαπραγματεύσεις με τους απαγωγείς. Ευχαριστούμε την ΕΛΑΣ”

Ανοιχτή επιστολή, στον τοπικό τύπο απέστειλε η οικογένεια του Μιχάλη Λεμπιδάκη, ο οποίος βρίσκεται σε καθεστώς παράνομης παρακράτησης, από αγνωστους οι οποίοι προχώρησαν στην απαγωγή του.

Συμπληρώνονται 80 ημέρες από την 30η Μαρτίου, όταν ο 43άχρονος επιχειρηματίας, Μιχάλης Λεμπιδάκης, επιστρέφοντας στο σπίτι του στα Καλέσα, βρέθηκε αντιμέτωπος με ενέδρα και απήχθη. Ακολούθησαν από απόλυτη εχεμύθεια, διαπραγματεύσεις της οικογένειας με τους απαγωγείς, Oπως αναφέρεται στην επιστολή της οικογένεις, σήμερα συμπληρώνονται και 53 ημέρες χωρίς απολύτως καμία επικοινωνία από τους απαγωγείς.

Με αυτόν τον τρόπο επέλεξαν να δημοσιοποιήσουν την κατάσταση προς τα ΜΜΕ ενώ δεν παρέλειψαν να εκφράσουν δημόσιας τις ευχαριστίες τους για τη συνδρομή της, την ΕΛΑΣ.

Η επιστολή της οικογένειας:

“Ύστερα από 80 εφιαλτικές μέρες και παρ’ όλες τις ανθρωπίνως δυνατές προσπάθειες, ο Μιχάλης μας δεν επέστρεψε κοντά μας. Σήμερα, συμπληρώνονται 53 μέρες χωρίς νέα για την κατάσταση του και η οικογένεια μας βυθίζεται σε απόγνωση.

Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά την κοινωνία του Ηρακλείου, για τη συμπαράσταση και τη διακριτικότητα που έχει επιδείξει όλο αυτό το διάστημα.

Με το πέρας των διαπραγματεύσεων, ευχαριστούμε επίσης την Ελληνική Αστυνομία, η οποία κατέβαλε μεγάλες προσπάθειες, προκειμένου να επιστρέψει πίσω στην οικογένεια μας ο Μιχάλης.

Στις δύσκολες αυτές στιγμές, παρακαλούμε όλους να διατηρήσουν την ίδια διακριτική στάση, για να μην επιβαρύνεται περαιτέρω η ψυχολογική μας κατάσταση.

Οικογένεια Μιχάλη Λεμπιδάκη”