Οία: Έρευνα για το θάνατο ξενοδόχου- Ξέσπασε φωτιά σε βοηθητικό χώρο και εντοπίσθηκε νεκρός από τους Πυροσβέστες

Τα ευρήματα στο χώρο εξωτερικά του μικρού ξενοδοχείου και το απανθρακωμλενο πτώμα του ξενοδόχου, στη μικρής έκτασης φωτιά που εκδηλώθηκε τα ξημερώματα, προκάλεσαν έρευνα για την Ασφάλεια

Οι Πυροσβέστες στη Σαντορίνη κλήθηκαν (28/11) ξημερώματα στο έργο κατάσβεσης αστικής φωτιάς στο ξενοδοχείο «Nikos Villas» του επιχειρηματία Νίκου Χάλαρη, στην Οία. Στο μικρό κουζινάκι, δίπλα από τη ρεσεψιόν, οι Πυροσβέστες εντόπισαν απανθρακωμένο τον 69άχρονο ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου κι ενημέρωσαν το Αστυνομικό Τμήμα Σαντορίνης, καθώς η φωτιά ήταν περιορισμένη στο σώμα του.

Κατα την αυτοψία στο χώρο και σε μικρή απόσταση, εντοπίσθηκαν κηλίδες αίματος, με όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά ακόμα και της εγκληματικής ενέργειας για τους Αστυνομικούς. Ενώ το χρηματοκιβώτιο του ξενοδοχείου δεν έφερε ενδείξεις παραβίασης ή η έρευνα ο χώρος και στο χέρι του ο 69άχρονος είχε περασμένο το ρολόι του.

Από την Αθήνα, ενημερώθηκε και κλήθηκε κλιμάκιο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, προκειμένου να ιχνηλατήσουν το χώρο, ωστόσο για τα ακριβή αίτια θανάτου του ξενοδόχου, αναμένεται η διενέργεια νεκροτομή το πρωί της Δευτέρας (30/11) στην ιατροδικαστική υπηρεσία Πειραιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, κατά το παρελθόν ο ξενοδόχος είχε βρεθεί θύμα ληστείας χωρίς οι Αστυνομικοί να εξιχνιάσουν την υπόθεση. Ενώ φήμες αναφέρουν ότι ο επιχειρηματία είχε σχεδιασθεί με κυκλώματα τοκογλυφίας που δρα στο νησί και είχε δανειστεί ένα μεγάλο ποσό, χωρίς να έχει επιδεινωθεί,  ωστόσο θα ερευνηθεί.