Οι Πυροσβέστες που είχαν βάρδια στο δυστύχημα Παντελίδη, απεγκλώβισαν το Βρεττό και τη Φύρρου

Κλιμάκιο του 8ου Πυροσβεστικού Σταθμού, απεγκλώβισε από το όχημα που ενεπλάκη στο σοβαρό τροχαίο στη Γλυφάδα, τους δυο επιβαίνοντες- στη θέση συνοδηγού τον τραγουδιστή Ηλία Βρεττό με οδηγό τη Σοφία Φύρρου.

28175882_10155031831077352_64678083_n

Στην αναγγελία του σοβαρού τροχαίου στο ύψος του ξενοδοχείου London, στη Γλυφάδα (19/02-09.10), από αυτόπτες μάρτυρες, κλιμάκιο του 8ου Πυροσβεστικού Σταθμού με έδρα το Ελληνικό, άμεσα μετέβη στο σημείο του συμβάντος.

Οι Πυροσβέστες απεγκλώβισαν τους δύο επιβαίνοντες απο τα συντρίμμια του πετρελαιοκίνητου Fiat, ιδιοκτησίας της Σοφίας Φύρρου η οποία βρισκόταν στη θέση οδηγού ενώ από τη θέση του συνοδηγού, απεγκλώβισαν οι διασώστες τον τραγουδιστή Ηλία Βρεττό.

ΤΡΧ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ_ΠΣ_ΠΥ_ΑΝΑΣΥΡΣΗ

Πριν από δύο ακριβώς χρόνια, το πρωί της 18ης Φεβρουαρίου του 2016, στην αερογέφυρα που συνδέει το παλαιό αεροδρόμιο του Ελληνικού με τη Λ.Βουλιαγμένης στο ρεύμα προς Αθήνα, πολυτελές τζιπ με τρεις επιβαίνοντες εκτρέπεται της πορείας του, προσκρούει στα κιγκλιδώματα και ανατρέπεται στο πρανές της οδού -όπου ακινητοποιείται – καθώς τμημα της μεταλλικής μπάρας, διαπέρασε το σασί του οχήματος από το εμπρίσθιο τμήμα στο παρμπριζ και τραυματισε θανάσιμα τον οδηγό.

ΤΡΧ_ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ_ΤΖΙΠ

Στο σημειο του δυστυχήματος έξοδος του 8ου Πυροσβεστικού Σταθμού, επιχείρησε στον απεγκλωβισμό των επιβαινόντων. Στο Ασκληπιείο της Βούλας όπου μεταφέρεται νεκρός ο οδηγός ταυτοποιείται  στα στοιχειά του τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη. Στον Ευαγγελισμό οι δύο συνεπιβάτιδες του, ταυτοποιήθηκαν στα στοιχεία της Φρόσως Κυριακού, η οποια τραυματίσθηκε ελαφρά στο χερι, συνοδηγός στο μοιραίο όχημα και της Μίνας Αρναούτη η οποία βρισκόταν στο καθισμα πίσω από τον οδηγό,  η οποία τραυματίσθηκε βαρύτατα και παρέμεινε σε μακρά νοσηλεία ενώ υποβλήθηκε σε πολλαπλά χειρουργεία.

Διακρίνεται κατεστραμμένη η εμπρός δεξιά κολόνα του τζιπ, οι (πλευρικοί) αερόσακοι κεφαλής που ενεργοποιήθηκαν κατά τη σύγκρουση από την πλευρά του συνοδηγού, αλλά και τα ίχνη αίματος, που οι Αρχές απέδειξαν ανήκουν στον Παντελή Παντελίδη Η οικογένεια με βάση τις συγκεκριμένες εικόνες, υ πως το παβρίσκονταν πίσω απ εκείνο το π Φεβρουαρίου του 2016. Ωστόσο, αυτό ακόμη δεν έχει αποδειχτεί, μιας και στις φωτογραφίες, φαίνονται οι εσκεμμένα πατημένες ζώνες ασφαλείας προκειμένου να μην ενεργοποιείται ο βομβητής μη χρησιμοποίησης τους

Σύμφωνα με πληροφορίες του Nantiareport.gr, τα πληρώματα της Πυροσβεστικής που  επιχείρησαν στον απεγκλωβισμό των επιβαινόντων, το πρωί της 18ης Φεβρουαρίου 2016 στο τροχαίο δυστύχημα με οδηγό τον Παντελή Παντελίδη και συνεπιβάτες τις δύο νεαρές κοπέλες και η έξοδος που επιχείρησε τη 19η Φεβρουαρίου 2018, στο τροχαίο ατύχημα με συνοδηγό τον Ηλία Βρεττό στο όχημα με οδηγό τη φίλη του, ήταν τα ίδια στελέχη της Πυροσβεστικής και είχαν βάρδια στον 8ο Πυροσβεστικό Σταθμό του Ελληνικού.

Οι δύο επιβαίνοντες- Φύρρου και Βρεττός- σύμφωνα με τους διασώστες έκαναν χρήση ζώνης ασφαλείας όπως διακριβώθηκε κατά τον απεγκλωβισμό τους από το όχημα

Συμφβνα με μαρτυρίες στο τροχαιο (18/02-09.10) ανήμερα την Κ.Δευτέρα, το μικρο πετρελαιοκίνητο Fiat, με οδηγό τη Σοφία Φύρρου και συνοδηγό τον Ηλία Βρεττό, γλίστρησε στη στροφή με αποτέλεσμα να προσκρούσει στα κιγκλιδώματα και να ακινητοποιηθεί σε δέντρο, στο πρανές της οδού. Ωστόσο η Τροχαία Ελληνικού, εξετάζει και αναζητά από κάμερες βιντεοληπτικό υλικό, καθώς στην κατάθεση της η Σοφία Φύρρου, έχει αναφέρει ότι λευκό κλειστού τύπου van έκλεισε την πορεία του οχήματός της, στην πορεια που ακολουθούσε προς Γλυφαδα, με προορισμό το σπίτι του τραγουδιστή, έχασε τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα να εκτραπεί της πορείας του και να καταλήξει στα δέντρα στο παρτέρι παραπλεύρως της παραλιακής Λεωφόρου.

28191232_10155031786837352_871184578_n

Η Σοφια Φύρρου, εχει λαβει εξιτήριο από το ΓΚ Νίκαιας, κι έχει περιγράψει στους Αστυνομικούς της Τροχαίας Ελληνικού, όσα θυμάται να προηγήθηκαν του τροχαίου ατυχήματος το πρωί της Κ.Δευτέρας (19/02-09.10). Εντωμεταξύ, ο τραγουδιστής, Ηλίας Βρεττος, μεταφέρθηκε (20/02) σε ιδιωτικό θεραπευτήριο καθώς σύμφωνα με τις ιατρικές γνωματεύσεις, έχει υποστεί κατάγματα στη λεκάνη, άνω και κάτω ακρα- από τη σύγκρουση, και αναμένεται να υποβληθεί σε χειρουργικές επεμβάσεις αποκατάστασης.