“Οι μειοψηφιες επιβάλλοντε”;|ΑΠΟΨΗ *

“..Τελικα επιβαλλοντε οι Μειοψηφιες (ισχνεs) που επικαλουντε τη δημοκρατια και επιχειριυν Φασιστικα να επιβαλλουν τη Βουληση τους στις Πλειοψηφιες επικαλουμενοι προστασια ανθρωπινων δικαιωματων  οταν οι ιδιοι καταφανεστατα παραβιαζουν αυτα της Πλειοψηφιας (..) η υποθεση ειναι Βραδυφλεγης Βομβα και αλοιμονο οταν σκασει”..

image

Οι ΜΕΙΟΨΗΦΙΕΣ  ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΕ;
Ζουμε στον αστερισμο του παραλογου σε μια ασυντακτη προφανως χωρα με ευθυνη βεβαια της ανυπαρκτης για το λαο αλλα παρουσας για τα ξενα και ντοπια συμφεροντα Κυβερνησης.
Ειδαμε στο Πειραια Πακιστανος Λαθρομεταναστης να επιχειρει να εκσφενδονισει το μωρο παιδι του (αυτος δεν το εφερε εδω για καλλιτερη τυχη; γιατι το χρησιμοποιει σαν ασπιδα προστασιας του βαζοντας σε  κινδυνο τη ζωη του;)
Ειδαμε στη Μυτιληνη τους αυτοαποκαλουμενους αλληλεγγυους να πεφτουν στη θαλασσα για να εμποδισουν τον αποπλου των υπο επαναπροωθηση Λαθρομεταναστατων.
Τελικα επιβαλλοντε οι Μειοψηφιες (ισχνεs) που επικαλουντε τη δημοκρατια και επιχειριυν Φασιστικα να επιβαλλουν τη Βουληση τους στις Πλειοψηφιες επικαλουμενοι προστασια ανθρωπινων δικαιωματων  οταν οι ιδιοι καταφανεστατα παραβιαζουν αυτα της Πλειοψηφιας.
Απο την αλλη πλευρα εχουμε ενα ανυπαρκτο κρατος με Αρχες ατολμες και ποδηγετημενες και σχεδιο Μηδεν αλλα απο Θεωρια και Επικοινωνια στην Πρωτη γραμμη.
Λυπαμαι αλλα η υποθεση ειναι Βραδυφλεγης Βομβα και αλοιμονο οταν σκασει.
Τ’ ακους Αλεξη; Τ’ ακους Τασια … κλπ


*Θ. Κατερινόπουλου -εα ΕΛΑΣ