“Οι δυνάμεις μας παραμένουν στην πρώτη γραμμή όπου οι κίνδυνοι στοχεύουν την πολιτική προστασία της πατρίδας μας”

Σε απολογισμό της επιχειρησιακής ανταπόκρισης για τα κλιμακια του ΠΣ, σχόλιο του Προϊσταμένου της Διεύθυνσης Πειραιά, Γιάννη Σταμούλη

“Από τις πρώτες στιγμές του σεισμού, όλες οι πυροσβεστικές δυνάμεις του Πειραιά βρεθήκαμε προληπτικά στις κρίσιμες εγκαταστάσεις, νοσοκομεία, ιδρύματα και γειτονιές με ευπαθή οικοδομήματα. Παρείχαμε τη βοήθεια μας όπου κληθήκαμε. Ιδιαίτερη επιχείρηση στήθηκε στον ταινιόδρομο Κράκαρη όπου και κατέρρευσε.

Η επιχείρηση υποστηρίχθηκε από την 1η ΕΜΑΚ ενώ από την πρώτη στιγμή συντονίσαμε τις προσπάθειες μας με την ΕΛ.ΑΣ. το Λ.Σ. και Ο.Λ.Π. Ξεχωριστή παρουσία το πυροσβεστικό μας πλοιάριο ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ που διενήργησε περιπολία σε όλο το λιμάνι από Πειραιά μέχρι Πέραμα.

FB_IMG_1563571137595

Σε διαρκή επικοινωνία με τον Αντιπερειφερειάρχη Πειραιά και τους Δημάρχους Πειραιά, Δραπετσώνας, Περάματος Νίκαιας και Κορυδαλλού αποτιμήσαμε τις δράσεις μας στο Σ.Ο.Π.Π. Πειραιά που συγκλήθηκε στον ειδικό εναλλακτικό προβλεπόμενο χώρο.

Οι δυνάμεις μας πέρα από την αντιπυρική περίοδο παραμένουν στην πρώτη γραμμή όπου οι κίνδυνοι στοχεύουν την πολιτική προστασία της πατρίδας μας.”