“Οι αστυνομικοί των Ιωαννίνων δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό κατά του οργανωμένου εγκλήματος”

Ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ιωαννίνων

Όπως παραθέτουν οι ένστολοι στη συνδικαλιστική ανακοίνωση, «Η Ένωσή μας με αφορμή τις πρόσφατες επιτυχίες των συναδέλφων μας στον πόλεμο κατά των ναρκωτικών, κατά το διήμερο 26 & 27 Νοεμβρίου 2021, συγχαίρει το προσωπικό του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ιωαννίνων καθώς και όλους όσους ενεπλάκησαν στις επιχειρήσεις.
Οι επιτυχίες αυτές, έχουν ιδιαίτερη σημασία αν λάβει κανείς υπόψη την απασχόληση μεγάλου αριθμού αστυνομικών λόγω της λήψης μέτρων κατά την διήμερη επίσκεψη του Πρωθυπουργού της Χώρας μας στην πόλη των Ιωαννίνων και τον ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ – ΑΕΚ, τα οποία έρχονται να προστεθούν στην ήδη επιβαρυμένη κατάσταση απασχόλησης προσωπικού σε ζητήματα COVID, αλλά και τις αντίξοες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στην περιοχή.
Καταδεικνύουν δε περίτρανα, πως οι αστυνομικοί των Ιωαννίνων δίνουν καθημερινά τον καλύτερό τους εαυτό στην μάχη κατά του οργανωμένου εγκλήματος, πολλές φορές υπερβαίνοντας με τις δράσεις τους τα στενά όρια του καλώς εννοούμενου υπηρεσιακού καθήκοντος, προσδίδοντας υψηλό αίσθημα ασφάλειας στους πολίτες και την τοπική κοινωνία».

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ