Οδηγούσε ανάποδα στην ΕΟ στο ρεύμα προς Λαμία …με κίνηση προς Αθήνα

Προκάλεσε σύγκρουση με υλικές όταν συγκρούστηκε με έτερο όχημα που ακολουθούσε κανονική πορεία στο ύψος της Βαρυμπόμπης. Σταθμοί Τροχαίας που τον αναζητούσαν εντόπισαν και ακινητοποπόιησαν τον ηλικιωμένο οδηγό.

Διερχόμενοι (έντρομοι) οδηγοί με πορεία προς Λαμία, στο Εθνικό οδικό δίκτυο, ενημέρωσαν το Κέντρο της Αμεσης Δράσης (14/04-15.30), για την κίνηση οχήματος στο ίδιο ρεύμα κυκλοφορίας με ανάποδη κίνηση. Με πορεία αντίθετα από τη ροή της κυκλοφορίας στην Εθνική Οδό Αθηνών Λαμίας, ο ηλικιωμένος οδηγούσε ανάποδα για περίπου 15 λεπτα!

Αρκετοί οδηγοί απέφυγαν την τελευταία στιγμή τη μετωπική σύγκρουση, ωστόσο ενας από τους οδηγούς με κίνηση σε κανονική πορεία προς Λαμία, στην λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας, δεν πρόλαβε να αντιδράσει με αποτέλεσμα μετωπική σύγκρουση, στο ύψος του Αγίου Στεφάνου. Ο υπαίτιος ηλικιωμένος οδηγός ωστόσο, που προκάλεσε το τροχαίο με υλικές ζημιές  συνέχισε την πορεία του .. ανάποδα στην Εθνική Οδό.

Πληρώματα της Τροχαίας που είχαν ενημερωθεί και είχαν στήσει μπλόκα, και με παράλληλη κίνηση στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας προς Αθήνα και προς Λαμία, αναζητούσαν το όχημα του ηλικιωμένου οδηγού που συνέχιζε να κινείται στον Κεντρικό αυτοκινητόδρομο, με αντίθετη πορεία ! Ο οδηγό εντοπίσθηκε στο ύψος της Βαρυμπόμης, και ακινητοποιήθηκε από τους σταθμούς της Τροχαίας και συνελήφθη.