«Ο κύριος Τζανακόπουλος επισκέφθηκε την οικογένεια Ρομά, δεν είδα την ίδια ευαισθητοποίηση για τον πατέρα μου, Μανώλη Καντάρη»

Ο 44χρονος πατέρας τεσσάρων παιδιών, Μανώλης Καντάρης, δολοφονήθηκε από τρεις λαθρομετανάστες και οι δηλώσεις του γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, προκάλεσαν την αντίδραση της 26χρονης κόρης του

Η Ανδριάννα Καντάρη, είναι η 26χρονη κόρη του δολοφονημένου (25/06 2011) Μανώλη Καντάρη, από δύο Αφγανούς λαθρομετανάστες (ένας εκ των τριών δραστών δεν έχει συλληφθεί) ενώ θα μετέφερε στο μαιευτήριο τη σύζυγό του, έγκυο στο δεύτερο κοριτσάκι τους, δέχθηκε τη δολοφονική επίθεση για να του κλέψουν την κάμερα που κρατούσε και μεταπώλησαν για €120.

Με αφορμή την παρουσία του γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Δημήτρη Τζανακόπουλου, σε επίσκεψη κλιμακίου του κόμματος στον καταυλισμό και στην οικογένεια του 18χρονου σεσημασμένου Ρομά, Νίκου Σαμπάνη, στην καταδίωξη στο Πέραμα, ο οποίος κατέληξε θανάσιμα τραυματισμένο από πυρά αστυνομικών, τοποθετείται δημόσια παραθέτοντας τα όσα βίωσε η δίκη της οικογένεια.

«Ο κύριος Τζανακόπουλος επισκέφθηκε την οικογένεια Ρομά και δήλωσε ότι θα διεκδικήσει από το κράτος “να αναλάβει την ευθύνη για την στήριξη της οικογένειας του, των τριών παιδιών του και της συζύγου του.” Δεν είδα την ίδια ευαισθητοποίηση για τον πατέρα μου, Μανώλη Καντάρη. Δέκα χρόνια μετά από τον άδικο θάνατο του μπαμπά μου, κανείς δεν μας έχει επισκεφθεί και ουδέποτε λάβαμε καμία απολύτως βοήθεια από το κράτος. Τέτοιες κινήσεις μας αποδεικνύουν πως η ευαισθητοποίηση είναι επιλεκτική και πως επικρατεί το θέατρο του παραλόγου. #Πέραμα», τονίζει η Ανδριάννα Καντάρη.