Ο Φώτης Νασιάκος “επέστρεψε” στο Μέγαρο της Κατεχάκη

Ο πρώην Αρχηγος της ΕΛ.ΑΣ που συνέδεσε το όνομά του με την περίοδο εξάρθρωσης της πρώτης γενιάς τρομοκρατών στην Ελλαδα επανήλθε στο  πολιτικό επιτελείο Χρυσοχοΐδη.

Με μαύρα γυαλιά, ανοιχτόχρωμο πουκάμισο και παντελόνι,  διακριτικός όπως στη  υπηρεσιακή πορεία του, επέλεξε να περάσει απαρατήρητος με τους καλά γνωρίζοντας να αναγνωρίζουν τον απόστρατο Ανώτατο Αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ τέως Αρχηγό του Σώματος Φώτη Νασσιάκο, μεταξύ όσων παραβρέθηκαν στην τελετή παράδοσης παραλαβής του Υπουργείου ΠΡΟΠΟ (09/07)

Η επιστροφή  του Μιχάλη Χρυσοχοϊδη στη νέα του θητεία στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη επανέφερε στο Μέγαρο της Κατεχάκη σε θέση άτυπου Συμβούλου το Φώτη Νασσιάκο.

Ο πρώην Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ Φώτης Νασσιάκος, συνέδεσε το όνομα του με την εξάρθρωση της 17Ν και του ΕΛΑ,, την περίοδο πριν την Ολυμπιάδα της Αθηνας (2004).

Συνδυαστικά με τις αλλαγές στις οποίες προχωρήσει στην ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ, με τος επικείμενης “κρίσεις” Αξιωματικών μετά την ψήφο εμπιστοσύνης από τη Βουλή για τη νέα Κυβέρνηση- προς το τελευταίο 10ημερο του μήνα.

Ενδεικτικές οι προθέσεις της νέας πολιτικής ηγεσίας για τη φυσική ηγεσία του Σώματος η επιλογξνα μην προσκληθουν η ηγεσίας στην πρώτη σύσκεψη (09/07) δηλωτική για “κρίσεις” και αλλαγές στην ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ