«Ο Διοικητής της ΟΠΚΕ τραυματίας από καραμπίνα γύφτων, οι συνήθεις ηλίθιοι ειρωνευόμενοι θα γελάνε για … εργατικό ατύχημα»

Η ανοχή των κυβερνώντων στην παραβατικότητα των ΡΟΜΑ έχει προκαλέσει οργή και αγανάκτηση στους πολίτες, ενώ ο τραυματισμός αστυνομικού από σκάγια στα επεισόδια στο Μενίδι, αποδίδεται από “χώρους” σε .. “εργατικό ατύχημα”

Όπως παραθέτει και δημοσιεύει το NantiaReport.gr, μάχιμος ένστολος της ΕΛ.ΑΣ, «Οργή και αγανάκτηση από τους γύφτους που εν έτη 2022 έχουν γεμίσει το φάκελο τους με ό,τι αδίκημα υπάρχει στον Ποινικό Κώδικα. Ας ζητήσει η Κυβέρνηση και όλη η κοινωνία ένα μεγάλο συγνώμη που δεν τους αφήνουμε να κλέβουν να ληστεύουν να πουλάνε ηρωίνη να εξαπατούν ηλικιωμένους να αρπάζουν χρυσές αλυσίδες από τους λαιμούς γιαγιάδων στις λαϊκές και ας παραδώσουμε την χώρα σε αυτούς που τους κλείνουν το μάτι για ψηφοθηρικούς λόγους.
Φέτος έκλεισα 24 χρόνια υπηρεσίας και είναι η πρώτη φορά που σκέφτηκα μακάρι αύριο να ήταν η τελευταία μέρα υπηρεσίας… Σας βαρεθήκαμε όλους ότι και αν συμβεί πάντα θα φταίει η αστυνομία γιατί έτσι σας βολεύει.
ΥΓ Ο διοικητής της ΟΠΚΕ Αθηνών τραυματισμένος στο πρόσωπο σε σοβαρή κατάσταση από καραμπίνα γύφτων.. ξέρω ξέρω οι συνήθεις ΗΛΙΘΙΟΙ θα γράψουν ειρωνευόμενοι “εργατικό ατύχημα” και θα γελάνε»..