Ο Δήμαρχος Ύδρας μηνύει την Ολλανδή “δημοσιογράφο” Ingeborg Beugel

Την πρόθεσή του να προσφύγει στη Δικαιοσύνη και να υποβάλλει μήνυση σε βάρος της Ολλανδής “δημοσιογράφου” Ingeborg Beugel, δημοσιοποίησε ο Δήμαρχος Ύδρας Γιώργος Κουκουδάκης , μετά από τα όσα προσβλητικά υποστήριξε σε συνέντευξή της για τους Υδραίους

Τα όσα υποστήριξε σε συνέντευξή της η Ολλανδή δημοσιογράφος Ingeborg Beugel, προκάλεσαν την αντίδραση του Δημάρχου Ύδρας Γιώργου Κουκουδάκη, καθώς όπως σημειώνει «επιδόθηκε σε μια πρωτοφανή επίθεση λάσπης στους Υδραίους» προκάλεσαν την απόφασή του να κινηθεί νομικά.

Συγκεκριμένα αναφέρει ο Δήμαρχος Ύδρας, Γιώργος Κουκουδάκης, «Με τεράστια έκπληξη παρακολούθησα τη χθεσινή συνέντευξη της Κας Ingeborg Beugel στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του KONTRA, στην οποία επιδόθηκε σε μια πρωτοφανή επίθεση λάσπης στους Υδραίους!!! Μας αποκάλεσε ακροδεξιούς, ρατσιστές, Χρυσαυγίτες, ξενοφοβικούς, που τραμπουκίζουμε τους ξένους! Ως Υδραίος και ως Δήμαρχος αυτού του τόπου που φημίζεται για τη φιλοξενία του και γι’ αυτό πολίτες όλου του κόσμου, μεταξύ των οποίων και η εν λόγω Κυρία, τον επιλέγουν όχι μόνο για διακοπές, αλλά και για τόπο διαμονής, νιώθω απίστευτα προσβεβλημένος από τα ασύστολα ψεύδη που ξεστόμισε χθες η Κυρία αυτή και για το λόγο αυτό θα προσφύγω άμεσα στη Δικαιοσύνη! Τέτοιες προσβολές για τους Υδραίους δεν μπορούν να γίνουν ανεκτές!!! Λυπάμαι πολύ που μετά από τόσα χρόνια, κατά τα οποία η τοπική μας κοινωνία έχει αγκαλιάσει την εν λόγω Κυρία, όπως άλλωστε και όλους τους ξένους που μένουν εδώ, εκείνη αυτά έχει να πει για τους συντοπίτες και γείτονες της… Το λόγο πλέον, θα έχει η Δικαιοσύνη, ενώπιον της οποίας θα κληθεί να αποδείξει, μεταξύ άλλων, πότε ακριβώς οι μισοί Υδραίοι ψήφισαν Χρυσή Αυγή…».