“Ο άνθρωπος είναι το μόνο σφάλμα της φύσης”- Συνοριοφύλακες διέσωσαν νεογέννητα κουτάβια

Σε διάσωση κουταβιών προχώρησαν Φυλακες της Συνοριακής Υπηρεσίας του Τυχερού στην περιοχή του Πέπλου στον Έβρο και τώρα αναζητούν φιλοξενία και φροντίδα

Ο πρόεδρος των Συνοριακών Φυλακών Έβρου, Χρυσοβαλάντης Γιαλαμας, συνεχάρη τους συναδέλφους του για την άμεση ανταπόκριση και κινητοποίηση που επέδειξαν.

«Ό,τι και να πούμε για κάποια σκληρά και άσχημα περιστατικά είναι λίγο, γιατί μπροστά στις απάνθρωπες πράξεις τα λόγια στερέυουν, είναι περιττά. Και όταν μάλιστα πρόκειται για ανήμπορα πλάσματα που έχουν την ανάγκη μας και μερικοί “άνθρωποι” τα φέρονται με το χειρότερο τρόπο,τότε οποιαδήποτε σχόλιό είναι πραγματικά άνευ νοήματος.

Τα θερμά μου συγχαρητήρια στους Συναδέλφους της Υπηρεσίας Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού για την διάσωση (07/03) οκτώ νεογέννητων κουταβιών σε δασώδη περιοχή του Πέπλου στον Έβρο. Επίσης να ευχαριστήσω τον Υποδιοικητη της Υπηρεσίας Συνοριακης Φύλαξης Τυχερού για την άμεση κινητοποίηση, τον Δημήτρη Κολιό καθώς και την εθελόντρια από το Τυχερό την κυρία Δερεκεναρη. Τα κουταβάκια βρίσκονται στην Υπηρεσία Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού και ευελπιστώ σήμερα (08/03)  να μεταφερθούν σε φιλοζωική. “Ο άνθρωπος είναι το μόνο σφάλμα της φύσης.”»