Ανδραβίδα: Νεα προθεσμία έλαβε ο καθ’ ομολογίαν δράστης του τετραπλού εγκλήματος

Προκειμένου να λάβει γνώση της δικογραφίας ο νομικός συμπαραστάτης του 60χρονου καθ ομολογίαν δράστη της τετραπλής δολοφονίας στην Ανδραβίδα έλαβε νέα 24ωρη προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί

Για την Τετάρτη (09/03) έλαβε νέα προθεσμία για να απολογηθεί ο 60χρονος καθ’ ομολογίαν δράστης του τετραπλού εγκλήματος στην Ανδραβίδα. Ο νομικός συμπαραστάτης του κατηγορουμένου, Σπύρος Ανδριόπουλος, δήλωσε ότι ο πελάτης του δεν είχε ιδιαίτερη επαφή με το περιβάλλον και ότι εκφράζεται μετανιωμένος για τις πράξεις του.

Φέρεται ο 60χρονος να είχε καταφύγει σε ψαροκάικο μετά το έγκλημα που διέπραξε, ενώ ο ίδιος ομολόγησε τη δολοφονία του ζεύγους από την Αλβανία ωστόσο δεν αναφέρεται στις δολοφονίες των δύο βρεφών της οικογένειας. «Δεν τους σκότωσα για λεφτά, αλλά για κάτι πιο σοβαρό», φερεται να ισχυρίζεται ο δράστης του τετραπλού εγκλήματος.

Τον καθ’ ομολογίαν δράστη του τετραπλού εγκλήματος στην Ανδραβίδα, επισκέφτηκε στα κρατητήρια της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, ο γιος από τον πρώτο του γάμο, ο οποίος υπηρετεί ως ένστολος, παρέδωσε στον Αξιωματικό Υπηρεσίας προσωπικά αντικείμενα, χωρίς να επικοινωνία μαζί του, και αποχώρησε. Η έρευνα για την υπόθεση ωστόσο έχει προσδιορίσει ένα ακόμα άτομο, που φέρεται κατά την διαφυγή του δράστη να είχε επικοινωνία μαζί του, με διαμονή την Αχαϊκή πρωτεύουσα, όπου και συνελήφθη μετά από καταδίωξη ο 60χρονος.