«Ο Άγγελος, ο αστυνομικός από το Σιδηρόκαστρο που δέχθηκε τη δολοφονική επίθεση στη Ν.Σμύρνη, αν τον ήξεραν εκείνοι που με τόση μανία του επιτέθηκαν, θα καταλάβαιναν πόσο εγκληματικά φέρθηκαν»

Μετά την ανάρρωσή του, και νοσηλεία στο 401ΓΣΝ ο Αστυνομικός της ΔΡΑΣΗ έλαβε εξιτήριο και εχεια αναρρώσει από τη φονική απόπειρα σε βάρος του

Με το Γραμματέα Διεθνών Σχέσεων της Νέας Δημοκρατίας, Τάσο Χατζηβασιλείου, συναντήθηκε ο Αγγελος, Αστυνομικό της ΔΡΑΣΗ μετά την ανάρρωση του από τη δολοφονική επίθεση στη Νέα Σμύρνη.

Ο 28χρονος αστυνομικός σε πλήρη ανάρρωση έχει πρόθεση να επιστρέψειστα υπηρεσιακάτου καθήκοντα, και να συνεχίσει να υπηρετεί στο Σώμα, που υπηρέτησε και ο Συνοριοφύλακας πατέρα του.

Ο Τάσος Χατζηβασιλείου, σε ανάρτησή του, με φωτογραφία μαζί με τον Αστυνομικό ανέφερε, «Ένας πραγματικός Άγγελος!
Σήμερα είχα τη χαρά να με επισκεφθεί ένας Άγγελος. Τον αποκαλώ έτσι γιατί μετά από τη συζήτηση κατάλαβα ότι έχει και το όνομα και τη χάρη. Είναι ο αστυνομικός από το Σιδηρόκαστρο που δέχθηκε τη δολοφονική επίθεση εκείνο το βράδυ στη Νέα Σμύρνη.
Αν τον ήξεραν εκείνοι που με τόση μανία του επιτέθηκαν, θα καταλάβαιναν πόσο εγκληματικά φέρθηκαν σε ένα νέο παιδί που διακρίνεται για την ευγένεια, την καλλιέργεια και την αγάπη για τον άνθρωπο.
Άγγελε, ήταν χαρά και τιμή που σε γνώρισα από κοντά. Καλή Ανάσταση!»