Ντράφι Κερατέας: Αντιμέτωποι με διαρρήκτες η οικογένεια Γερμανίδας Διπλωματικής Ακολούθου|ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ*

Αντιμέτωποι με τρεις κουκουλοφόρους οι οποιοι εισέβαλαν τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης (03/03) στο σπιτι διπλωματικής ακολουθου της Γερμανικής Πρεσβείας, στο Ντράφι.

ΕΛΑΣ

Ηταν ξημερώματα, όταν ο Γερμανός μέσα στον ύπνο του ξύπνησε από το φακό στο πρόσωπό του και είδε έναν άνδρα στο δωμάτιο του ενω σε άλλο δωμάτιο κοιμόταν το 4άχρονο παιδί του ζευγαριού. Τρομοκρατημένος ο γερμανός σηκώθηκε από το κρεβάτι του, ενω ο δράστης αρχικά στα ελληνικά και στη συνέχεια στα αγγλικά του ζήτησε χρήματα.

Οι δύο δράστες δεσμευσαν τα χέρια του Γερμανού, με σχοινί ενώ με επίμονες ερωτήσεις ζητούσαν χρήματα. Οπως κατεθεσε στη συνεχεια τον οδήγησαν σε άλλον όροφο της μεζονέτας όπου είχαν μεταφέρει τη σύζυγό του και ειχε ακινητοποιηθεί από άλλο μέλος των ενοπλων δραστών. Όπως κατέθεσε το ζευγάρι των Γερμανών, ο δράστης ζητούσε από το ζευγάρι να κάνει ησυχία για να μην ξυπνήσει το ανήλικο παιδί τους.

Οι δράστες με περίπου €300 από τα πορτοφόλια του ζευγαριού κι ενα κινητο τηλέφωνο, διέφυγαν. Σύμφωνα.με τις Αρχές οι ένοπλοι εισβολείς, προσδιορίζονται ως δράστες του κοινού ποινικού δικαίου.

_______

*notioanatolika.gr