Νίκαια: Συνελήφθη Ρομά τσαντάκιας-Εξιχνιάσθηκε ληστεία σε 89άχρονη, η οποια ειχε τραυματιστεί θανάσιμα

Επιχείρησε να συγκρατήσει την τσάντα της, όταν αναβάτης δικύκλου της επιτέθηκε, βγαίνοντας από υποκατάστημα τράπεζας με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα . Ο Ρομά δράστης, συνελήφθη ενώ διαπιστώθηκε ότι είχε κατ επανάληψη απασχολήσει τις Αρχές.

Εξιχνιάσθηκε, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πειραιά, ληστεία (25/09) σε βάρος 89άχρονης η οποία είχε τραυματίστηκε θανάσιμα.
Ο δράστης συνελήφθη (04/12) στο Περιστέρι και από την εξακρίβωση προέκυψαν τα στοιχεία  37άχρονου Ρομά.
Ο δράστης, αναβάτης δικύκλου, αφαίρεσε με τη χρήση βίας από την 89άχρονη μια τσάντα της, στην οποια μετεφερε χρήματα που είχε νωρίτερα εκταμιεύσει από υποκατάστημα τράπεζας στη Νίκαια. Η ηλικιωμένη γυναίκα, έπεσε στο οδόστρωμα με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό της.
Σε βάρος του δράστη, σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για τα αδικήματα της ληστείας από την οποία επήλθε θάνατος προσώπου, της παραβίασης περιορισμών διαμονής και της απείθειας.
Κατά την εξακρίβωση των στοιχείων του, από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πειραιά, εξακριβώθηκε ότι ο δράστης μαζί με συνεργό του τα στοιχεία του οποίου ταυτοποιήθηκαν και αναζητείται, διέπραξαν με τον ίδιο τρόπο, από τις αρχές του περασμένου Σεπτέμβρη, έξι ληστείες και μία κλοπή σε βάρος ηλικιωμένων, σε περιοχές της Αττικής.

Στην κατοχή του Ρομά, κατασχέθηκε το κράνος και η δίκυκλη μοτοσυκλέτα ενω με την ολοκλήρωση της προανακριτικής έρευνας, παραπέμφθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά και με τη συμφωνη γνώμη Ανακριτή,  τέθηκε σε προσωρινή κράτηση.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport