Νίκαια: Στραγγαλισμό έδειξε η νεκροψία της 54χρονης- Το ζευγάρι είναι γονείς ανήλικης κόρης η οποία ζει με τη γιαγιά στη Σαλαμίνα

Σε στραγγαλισμό αποδίδεται από τα ιατροδικαστικά ευρήματα ο θάνατος της 54χρονης με δράστη το σύζυγό της μέσα στο διαμέρισμα τους στη Νίκαια

Στο Νοσοκομείο Αττικόν, μεταφέρθηκε και παραμένει σε νοσηλεία ο 50χρονος καθ’ ομολογίαν δράστης δολοφονίας με στραγγαλισμό της συζύγου του τα ξημερώματα (22/01-05.30) στο ισόγειο διαμέρισμα της οικογένειας στη Νίκαια. Αστυνομική πηγή του NantiaReport.gr αναφέρει ότι κατά τη μεταγωγή του στην Ασφάλεια, υπέστη επιληπτικό επεισόδιο και με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο.

Νωρίτερα ο 50χρονος σε τηλεφωνική επικοινωνία με την Άμεση Δράση, ενημέρωσε για το έγκλημα που είχε διαπράξει. «Ελάτε σπίτι, σκότωσα τη γυναίκα μου», φέρεται να ανέφερε ο 50χρονος και πλήρωμα τον εντόπισε στο ισόγειο διαμέρισμα της οδού Βοσπόρου, κοντά στον Άγιο Γεώργιο, ενώ στο χώρο νεκρή βρισκόταν και η 54χρονη σύζυγός του.

Αστυνομικές αναφορές στο NantiaReport.gr αναφέρουν ότι αν κάποιος ο 50χρονο τελούσε υπό την επήρεια μέθης κατά τη διάπραξη του εγκλήματος με θύμα τη σύζυγό του, κατά την αυτοψία στο χώρο δεν έχουν εντοπίσει οι αστυνομικοί αλκοολούχα ποτά.

Ο 50χρονος φέρεται να διατηρεί βεβαρημένο παρελθόν ενδοοικογενειακής βίας, ενώ φέρεται να αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα ψυχικής υγείας ενώ είχε νοσηλευτεί στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο “Δαφνί”.

Το ζευγάρι είναι γονείς ανήλικης κόρης, η οποία ζει στο σπίτι της γιαγιάς της στη Σαλαμίνα. Από τους Αστυνομικούς της Ασφάλεια, πρόκειται να εξεταστούν οι συνθήκες που το κορίτσι φιλοξενείται στης γιαγιάς του. Με τη σε βάρος του δικογραφία, ο 50χρονος πρόκειται να απολογηθεί στον Εισαγγελέα Πειραιά.