Νίκαια: Σε αυτοτραυματισμό αποδίδει ο ιατροδικαστής τον τραυματισμό της Περουβιανής- Ελεύθερος ο σύζυγος ο οποίος είχε συλληφθεί

Η Περουβιανή, με τραύμα από μαχαίρι στην κοιλιακή χώρα, παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, και μεταφέρθηκε στο Τζάνειο Νοσοκομείο Πειραιά, όπου και νοσηλεύεται

Η κλήση στο “100” από την 57χρονη γυναίκα από το Περού, ανέφερε ενδοοικογενειακή βία και τραυματισμό της από το σύζυγό της ο οποίος διέφευγε. Εντοπίστηκε αιμόφυρτη με βαθύ τραύμα στην κοιλιά ενώ σε αναζητήσεις συνελήφθη ο 57χρονος σύζυγος ο οποίος είχε  άλλες έξι φορές απασχολήσει τις Αρχές για ενδοοικογενειακή βία.

Ωστόσο ανατροπή στην υπόθεση προκάλεσε η αυτοψία του ιατροδικαστή. Σύμφωνα με το πόρισμα η γυναίκα αυτοτραυματίστηκε. Άμεσα ενημερώθηκε η  Ασφάλεια Νίκαιας Ρέντη και ο 57χρονος σύζυγος ο οποίος είχε προσαχθεί ως ο ύποπτος και αποχώρησε.

Για την υπόθεση έχει σχηματιστεί δικογραφία ενώ ενημερώθηκε ο Εισαγγελέας Πειραιά, διέταξε υποβολή προανακριτικού υλικού χωρίς σύλληψη και μετά το πέρας της νοσηλείας ακούσιο εγκλεισμό για την γυναίκα.