Νίκαια: Κατήγγειλε ότι την έπληξε με μαχαίρι ο σύζυγός της και αποχώρησε- Σοβαρά τραυματισμένη νοσηλεύεται ενώ ο ύποπτος προσήχθη

Σοβαρό επεισόδιο με θύμα τη σύζυγο με καταγωγή από το Περού και δράστη τον άνδρα, ο οποίος είχε απασχολήσει για ενδοοικογενειακή βία, ενώ η γυναίκα νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο

Προσήχθη κι εξετάζεται ως ύποπτος (27/05-22.40) ο 57χρονος σύζυγο γυναίκας από το Περού, η οποία τον κατήγγειλε ως δράστη επίθεσης με μαχαίρι σε ενδοοικογενειακό επεισόδιο σε βάρος της. Το ζευγάρι, είχε μεταξύ τους σοβαρό ενδοοικογενειακό επεισόδιο,  στο διαμέρισμα επί της οδού Αρτέμιδος 44 στη Νίκαια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Nantiareport.gr,  ο 57χρονος σύζυγος, καταγγέλθηκε  από τη συνομήλικη σύζυγό του με καταγωγή από το Περού, στο Κέντρο της Άμεσης Δράσης, ότι «Μου έχει καρφώσει ένα μαχαίρι στην κοιλιά» κι έκλεισε το τηλέφωνο.

Είχε έξι συλλήψεις και το θύμα αρνιόταν  το panic button

Κατά την άφιξη των πληρωμάτων στο διαμέρισμα του ζευγαριού στη Νίκας, διαπίστωσαν ότι ο 57χρονος είχε αποχωρήσει από το διαμέρισμα. Κατά την εξακρίβωση στοιχείων του, προέκυψε ότι είχε απασχολήσει έξι φορές την πρόσφατη τριετία – είχε συλληφθεί μια φορά  το 2021, δύο φορές το 2022 και τρεις φορές το 2024. Περνούσε το αυτόφωρο και αφήνονταν ελεύθερος οπότε επέστρεφε στο διαμέρισμα στη Νίκαια. Την τελευταία φορά, η γυναίκα ερωτήθηκε για να λάβει κωδικούς panic button και να φιλοξενηθεί σε κάποια δομή ωστόσο εκείνη, αρνήθηκε κι επέστρεψε στο διαμέρισμα της Νίκαιας. Ενώ η Αστυνομία είχε μεταβεί στο σπίτι του ζευγαριού και την προηγούμενη εβδομάδα.

Η γυναίκα από το Περού, επικοινωνούσε με τους διασώστες ωστόσο έφερε σοβαρά τραύματα, μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται στο Τζανειο Νοσοκομείο .

Για την υπόθεση έχει σχηματισθεί δικογραφία ενώ διεξάγεται προανάκριση, και έχει ενημερωθεί η Εισαγγελία Πειραιά.