Νίκαια: Κλήθηκε ΔΙΑΣ για ενδοοικογενειακό και έκανε σύλληψη η Ασφάλεια, καθώς αναζητούσαν τον Αλβανό για διακίνηση ναρκωτικών

Το ενδοοικογενειακό  επεισόδιο μεταξύ ζεύγους Αλβανών προκάλεσε κινητοποίηση της ΔΙ.ΑΣ, και σε προσαγωγή τους στο Αστυνομικό Τμήμα, προέκυψε για τον Αλβανό σύζυγο ότι τον αναζητούσε για εμπορία ναρκωτικών οι Αστυνομικοί της Ασφάλειας

Το πρωί του Σαββάτου (05/02-10.30) πλήρωμα της ΔΙΑΣ Πειραιά, μετέβη σε ενδοοικογενειακό επεισόδιο μεταξύ ζεύγους Αλβανών στο διαμέρισμα του 2ου ορόφου πολυκατοικίας στην περιοχή του Ρέντη. Κατά την παρουσία των Αστυνομικών ο 40χρονος έφερε στην κατοχή του μεταλλική ράβδο και τον κάλεσαν να την εναποθέσει στο δάπεδο. Το ζευγάρι των Αλβανών – ο 40χρονος άνδρας και την 32χρονη γυναίκα- προσήχθησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Νίκαιας Αγ.Ι.Ρέντη .

Τον 40χρονο ωστόσο Αλβανό S.L ο οποίος διαπιστώθηκε στη συνέχεια ότι διέθετε νόμιμη άδεια παραμονής, τις τελευταίες τρεις ημέρες ερευνούσε η Ασφάλεια Νίκαιας καθώς υπήρχε πληροφορία για τον ίδιο, να «διακινεί και να εμπορεύεται κοκαΐνη και κάνναβη σε Αθήνα και Πειραιά». Καθώς το ένστολο προσωπικό στο Τμήμα Ασφαλείας Νίκαιας- Αγ.Ι.Ρέντη δεν επαρκεί, όπως κατ επανάληψη έχουν καταγγείλει και συνδικαλιστές Αστυνομικοί, έθεσαν τον 40χρονο Αλβανό υπό διακριτική επιτήρηση.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας ζήτησαν να εξετάσουν τον 40χρονο Αλβανό, με την 32χροονη να τους ενημερώνει για τις παράνομες δραστηριότητες του συζύγου της. Η ίδια οδήγησε τους Αστυνομικούς στο διαμέρισμα του 2ου ορόφου στην περιοχή του Αγ.Ι.Ρέντη στο οποίο διέμενε το ζευγάρι και τους αποκάλυψε τις δύο “καβάτζες” του Αλβανού. Μια ντουλάπα στο μπαλκόνι και ένα εσωτερικό ντουλάπι στα οποία έκρυβε 260g κοκαϊνης και 2kg κάνναβης και μία ζυγαριά ακριβείας. Ο Αλβανός συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία. Ο ίδιος, αρνήθηκε να απολογηθεί και επιφυλάχθηκε ενώπιον του Εισαγγελέα στον οποίο και αναμένεται να οδηγηθεί .

Σύμφωνα με αστυνομική πηγή ενημέρωσης του NantiaReport.gr στο Τμήμα Ασφαλείας Νίκαιας- Αγ.Ι.Ρέντη καλύπτεται μόλις το 1/3 των οργανικών θέσεων – υπηρετούν 15 εκ των οποίων 13Αστυνομικοί και δύο πολιτικοί υπάλληλοι – , εκ των οποίων μόλις οι μισοί – 7- αστυνομικοί εκτελούν μάχιμη υπηρεσία και οι υπόλοιποι καλύπτουν υπηρεσία γραφείου και γραμματεία .