Νίκαια: Καταγγελία για ηλικιωμένη να καταβρέχει γάτα στην αυλή της οικίας της

Η ηλικιωμένη έχει καταγραφεί σε παράνομη βιντεοληψία, να καταβρέχει γάτα η οποία βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση, καθώς φέρεται να έχει κατανάλωσε “φόλα” προκαλεί έντονες αντιδράσεις μετά τη δημοσιοποίηση του υλικού

Με καταγγελία ζωοφίλων της Νίκαιας, φέρεται 80χρονη να έχει κακοποιήσει αδέσποτη γάτα η οποία προηγουμένως έχει καταναλώσει φόλα.

Στο βίντεο που έδωσαν στη δημοσιότητα ζωοφιλική οργάνωση, διακρίνεται η ηλικιωμένη να καταβρέχει προκειμένου να το απομακρύνει από την αυλή του σπιτιού της γάτα, και στη συνέχεια να ωθεί με  ξύλο το αδέσποτο ζώο, προς την πόρτα του κήπου.

Την κίνηση της ηλικιωμένης αντιλαμβάνεται γείτονας ο οποίος ακούγεται να της φωνάζει «μην το πετάς έξω, θα μας φέρουν την αστυνομία», με την ηλικιωμένη, να αφήνει τη γάτα στο πεζοδρόμιο.

Το περιστατικό έχει καταγραφεί τον περασμένο Σεπτέμβριο. Ωστόσο -όπως αναφέρεται από τους διακινητές του βιντεολητικού υλικού- τον Οκτώβριο του 2021, η 80χρονη είχε καταδικαστεί από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο για απόπειρα κακοποίησης ζώων καθώς φέρεται να έριχνε φόλες σε αδέσποτα και της είχε επιβληθεί ποινή κάθειρξης με ανασταλτική ισχύ.