Νίκαια: Ιδιοκτήτρια διαμερίσματος εβαλε “μπράβο” να πάρει νοίκια από τους ενοικιαστές της

Καταγγελίες Πακιστανών ενοίκων διαμερίσματος για ένοπλο κατ εντολήν την ιδιοκτήτριας να τους εκφοβισει καθώς δεν πλήρωναν το ενοίκιο.

Η ιδιοκτήτρια διαμερίσματος στη Νίκαια, επί της Πέτρου Ράλλη(09/05), σύμφωνα με καταγγελίες των Πακιστανών ενοικιαστών της, φέρεται να τους εκφόβισε καθώς δεν πλήρωναν το ενοίκιο.

Το ζευγάρι των Πακιστανών ενοικίαζαν το σπίτι της ιδιοκτήτριας στο ισόγειο. Ωστόσο με πρόσχημα οτι ήθελε να δείξει το διαμέρισμα προς ενοικίαση, πήγε μαζί με δύο άνδρες, κο ο ένας, σύμφωνα με τις καταγγελίες του ζευγαριού, είχε όπλο με το οποίο τους απείλησε και η ιδιοκτήτρια έκρυβε τον άνδρα με το όπλο στο σπίτι της. Στην περιοχή Αστυνομικές δυνάμεις απέκλεισαν το οίκημα, για να γίνει έρευνα στο σπίτι της ιδιοκτήτριας.

Μετά την έρευνα εντοπίστηκε στο πατάρι του σπιτιού το όπλο και ένας άνδρας. Κατά την εξακρίβωση προέκυψαν στοιχεία 34άχρονου μπράβου της νύχτας, ο οπιος έχει απασχολήσει το τμήμα Δίωξης Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής .

Το Μάρτη 2009 ο 34άχρονος είχε κατηγορηθεί για τη δολοφονία ιδιοκτήτη μπαρ στους Αμπελόκηπους Μιχ. Γιαννουσάκη, ενώ τον Σεπτέμβριο του 2011 τον είχαν πυροβολήσει σε βαρος του για τον σκοτώσουν ενω βρισκόταν στο αυτοκίνητό του κοντά στο Πεδίον του Άρεως.