Νίκαια: Ένοπλο επεισόδιο με δύο τραυματίες σε πρατήριο καυσίμων- Κατέληξε ο σύζυγος της ιδιοκτήτριας

Αναζητήσεις από πληρώματα της Άμεσης Δράσης, για τους δράστες ένοπλου επεισοδίου σε πρατήριο καυσίμων, στην περιοχή της Νίκαιας, με δύο τραυματίες, οι οποίοι παρελήφθησαν από σταθμό του ΕΚΑΒ

(16/11-20.40) Κατέληξε ο σοβαρά τραυματίας στο ένοπλο επεισόδιο στο πρατήριο καυσίμων στην Νίκαια. Νεκρός είναι ο Αλβανός σύζυγος της ιδιοκτήτριας του βενζινάδικου και τραυματίας επίσης Αλβανός φίλος του.

(16/11-20.30) Κλήση στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, ανέφερε αστικό συμβάν με φλεγόμενο όχημα επί της ανωνύμου οδού, – πίσω από την Στρατή Μυριβήλη – στο ύψος του Λούνα Παρκ. Από τις Υπηρεσίες, εκφράζεται η εκτίμηση, να πρόκειται για το κλεμμένο BMW διαφυγής των δραστών μετά την ένοπλη επίθεση στους δύο Αλβανούς εντός του πρατηρίου καυσίμων, οι οποίοι αποχώρησαν με συνεργό τους που ανέμενε στο σημείο  και προκάλεσαν εμπρησμό στο όχημα που επέβαιναν .

Σύμφωνα με την πρώτη ενημέρωση δύο τραυματίες, έχουν μεταφερθεί στο ΓΚ Νικαίας, με τραύματα απο πυροβόλο όπλο, ένας εκ των οποίων σε σοβαρή κατάσταση, σε ένοπλο επεισόδιο (16/11-20.00) εντός πρατηρίου καυσίμων επί της Λ.Θηβών 181 στην περιοχή της Νίκαιας. Πρόκειται για άτομα αλβανικής καταγωγής, ενώ εξετάζεται να πρόκειται για τους ιδιοκτήτες της επιχείρησης . Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές του NantiaReport.gr, οι δράστες επιβαίνοντες εντός οχήματος, διήλθαν και πυροβόλησαν τους δύο Αλβανούς στο χώρο του πρατηρίου υγρών καυσίμων.

Προανάκριση για το ένοπλο αιματηρό επεισόδιο διενεργεί η Διεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών.