Νίκαια: Αποχώρησε απο το Νοσοκομείο και την εντόπισαν στο σπίτι της οι Αστυνομικοί- Ισχυρίστηκε προσβολή σε σεξουαλική πράξη ο δράστης

Ενημερώθηκαν απο το προσωπικό του Νοσοκομείου οι Αστυνομικοί του Τμήματος Νίκαιας Ρέντη για την αποχώρηση της γυναίκας που δέχθηκε την επίθεση με καθαριστικό μπάνιου και την εντόπισαν στο σπίτι της

Με τον 58χρονο Δ.Φ. να παραληρεί και να υποστηρίζει διαφορετικές εκδοχες για τους λόγους της επίθεσης στην 64χρονη Β.Α. έξω από το Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας (13/09-08.20) οι Αστυνομικοί του ΑΤ Νίκαιας Αγ.Ι.Ρεντη, μέχρι αργά επιχειρούσαν να αποσαφηνίσουν τα κίνητρα της επίθεσης.

Μεταξύ άλλων ο 58χρονος Δ.Φ φέρεται σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές του NantiaReport.gr να υποστήριξε ότι  διατηρούσε σχέση με την 64χρονη και σε μεταξύ τους επαφή σε προγενέστερο χρόνο επιχείρησε να τον προσβάλει με χειρονομία που όπως ισχυρίζεται στην απολογία του, ενήργησε η γυναίκα προς τον ίδιο .

Όπως ισχυρίστηκε, στις σκέψεις του η “προσβολή ” σε βάρος του από την 64χρονη τον αφήνει να ησυχάσει και αποφάσισε να αντιδράσει. Σε συνάντηση που είχαν εξωτερικά του ΓΚΝ επί της οδού Φαναριωτών, μετά από καβγά μεταξύ τους της επιτέθηκε αδειάζοντας το δοχείο που περιείχε υγρο καθαριστικό μπάνιου.

Αργά το βράδυ (13/09) οι Αστυνομικοί στο Τμήμα ενημερώθηκαν απο το Νοσοκομείο Αττικόν όπου είχε μεταφερθεί και νοσηλευόταν η 64χρονη, ότι αποχώρησε αυτοβούλως απο την υγειονομική μονάδα. Από αναζητήσεις οι Αστυνομικοί την εντόπισαν στην οικία της και την οδήγησαν στο Τμήμα για να δώσει κατάθεση για όσα προηγήθηκαν με τον 58χρονο, ο οποίος παραμένει κρατούμενος και πρόκειται να παραπεμφθεί ενώπιον του Εισαγγελέα για την ποινική του μεταχείριση.