Νίκαια: Ανώτατος εα Αξιωματικός συνέλαβε επ αυτοφώρω δράστες διάρρηξης οχήματος

Ανώτατος Αξιωματικός ε.α της ΕΛΑΣ που ως εν ενεργεία έχει αφιερωθεί στην Αστυνομία αν και από το 2018, βρίσκεται εκτός Σώματος, παραμένει ενεργός και τα ξημερώματα προχώρησε στην ακινητοποίηση δυο νερών δράστες διάρρηξης οχήματος

Ο απόστρατος Ανώτατος Αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ με πορεία στην Ασφάλεια και επί σειρά ετών διοικητής της Ασφάλειας Νίκαιας,  Ταξίαρχος ε.α Δημήτρης Γιοβανίδης, τα ξημερώματα (18/02) εντόπισε στην περιοχη της Νικαιας εντόπισε διερχόμενος δύο άτομα, την παρουσία των οποίων έκρινε ύποπτη.

Αφού παρέμεινε στο χώρο διέκρινε ότι ο ένας από τους δύο άνδρες σε ρόλο τσιλιαδόρου ενω ο συνεργός του ειχε παραβιάσει την πόρτα σταθμευμένου οχήματος από το οποίο αφαίρεσε τσαντα με χρήματα και κινητό τηλέφωνο. Ο εα Ταξίαρχος της ΕΛ.ΑΣ επικοινώνησε με την Άμεση Δράση και ενημέρωσε ζητώντας ενισχύεις. Με την άφιξη της ΔΙΑΣ ο εα Αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ καταδίωξε τους δυο διαρρήκτες και ακινητοποίησε έναν από τους δράστες ενω τα πληρώματα της ΔΙΑΣ προχώρησαν στην δέσμευση του και συνέλαβαν το συνεργό του.

Οι δράστες μεταφέρθηκαν στο Τ.Α Νικαιας.  Κατα την εξακρίβωση στοιχείων τους διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για δράστες κλοπών και διαρρήξεων. Σε βάρος τους σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία και παραπέμφθηκαν στον Εισαγγελέα.