Γλυφάδα: Αστυνομικός της ΔΙ.ΑΣ, ο σημερινός «μικρός ήρωας» της πόλης, έσβησε φωτιά σε όχημα εν κινήσει με ανήλικο (φωτο& video)

Αστυνομικός της ΔΙΑΣ από παρακείμενο κατάστημα, πήρε τον πυροσβεστήρα και μόνος του προχώρησε στην κατάσβεση φωτιάς πριν επεκταθεί

Η ηλικιωμένη οδηγός και το παιδί στο πίσω κάθισμα, πρόλαβαν να απομακρύνουν (18/02-15.40) από το όχημα εν κινήσει στην οδό Λαμπράκη, κοντά στο εμπορικό κέντρο της Γλυφάδας, όταν ξέσπασε πυρκαγιά.

Αστυνομικός της ΔΙΑΣ σε άμεση επιχειρησιακή ανταπόκριση με πυροσβεστήρα από παρακείμενο κατάστημα, προχώρησε στην κατάσβεση της φωτιάς πριν επεκταθεί . Άμεσαστο χώρο μετέβη πλήρωνα της Πυροσβεστικής ενώ η δημοτική αστυνομία απέκλεισε την κυκοφορία μέχρι να ολοκληρωθεί η κατάσβεση της φωτιάς.

Ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου αναφέρθηκε δημόσιαστο περαστικό με ιδική αναφορά στην άμεση ανταπόκριση του ενστόλου της ΕΛΑΣ. «Στον αστυνομικό, ο οποίος με αυξημένη αίσθηση καθήκοντος, με το που είδε τις φλόγες έσπευσε να πάρει ένα πυροσβεστήρα και να την περιορίσει για να μην επεκταθεί, μέχρι να φτάσει η Πυροσβεστική.  Ο άνδρας της ΕΛ.ΑΣ. είναι ο σημερινός «μικρός ήρωας» της πόλης μας και τον ευχαριστούμε θερμά ! Τα απρόοπτα σε μια πόλη δεν σταματούν ποτέ – και αναδεικνύουν τους «μικρούς ήρωες» της καθημερινότητάς μας. Αξίζει όμως κι ένα ξεχωριστό μπράβο: Στον αστυνομικό, ο οποίος με αυξημένη αίσθηση καθήκοντος, με το που είδε τις φλόγες έσπευσε να πάρει ένα πυροσβεστήρα και να την περιορίσει για να μην επεκταθεί, μέχρι να φτάσει η Πυροσβεστική. Ο άνδρας της ΕΛ.ΑΣ. είναι ο σημερινός «μικρός ήρωας» της πόλης μας και τον ευχαριστούμε θερμά!»