Νέος Κόσμος: Εντοπίσθηκε όχημα για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή από τη Νίκαια, με βαρύ οπλισμό στο εσωτερικό του

Όχημα για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή και στο οποίο εντόπισθηκε βαρύς οπλισμός  προκάλεσε κινητοποίηση στην Ασφάλεια Αττικής

Σύμφωνα με πληροφορίες του NantiaReport.gr,  όχημα το οποίο  εντοπίστηκε στη συμβολή των οδών Φανοσθένους και Σμιθ στον Νέο Κόσμο προκάλεσε κινητοποίηση των Υπηρεσιών της ΕΛΑΣ. Το όχημα έφερε πλαστές πινακίδες και από τον τερματικό διαπιστώθηκε ότι είχε κλαπεί από τον περασμένο Ιανουάριο (19/01) από τη Νίκαια.

Καθώς ήταν ασφαλισμένο για κλοπή η ιδιοκτήτρια είχε λάβει αποζημίωση και με τη δήλωση ανεύρεσης υπάλληλος της εταιρείας μετέβη να  αναλάβει το αυτοκίνητο και σε έλεγχο εντόπισε κατά τον πρώτο οπτικό έλεγχο δύο Kalashnikov και δύο πιστόλια (9mm) καθώς επίσης δύο αλεξίσφαιρα, φυσίγγια, δυο μπιτόνια με εύφλεκτο υλικό για τις οποίες κλήθηκε το ΤΕΕΜ να τις ενεργοποιήσει.

Το όχημα και τα ευρήματα έχουν  μεταφερθεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακό έλεγχο ώστε να διαπιστωθεί εάν ο οπλισμός έχει χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν σε εγκληματική ενέργεια καθώς και  αν σχετίζεται με τη διπλή δολοφονία στον Κορυδαλλό.