ΜΟΔ Πάτρας: Τέσσερις φορές ισόβια στο δράστη δολοφονίας των τεσσάρων μελών πενταμελούς οικογένειας από την Αλβανία

Οι Δικαστές έκριναν ομόφωνα ένοχο τον καθ’ομολογίαν δράστη του τετραπλού εγκλήματος με θύματα τα τέσσερα από τα πέντε μέλη της οικογένειας των Αλβανών ενοικιαστών του

Ο 61χρονος καθ’ ομολογίαν δράστης βρέθηκε (09/01) ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας με δόλο κατά συρροή, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία κατ εξακολούθηση και παράνομη κατοχή όπλων και πυρομαχικών.

Τον περασμένο Μάρτιο (2022) ο – σήμερα – 61χρονος δράστης εισήλθε παράνομα στο σπίτι ιδιοκτησίας του στην Ανδραβίδα, το οποία είχε ενοικιάσει στην πενταμελή οικογένεια των Αλβανών. Εν ψυχρώ, δολοφόνησε τους δύο γονείς- τον 32χρονο Αρμάντο Κλότσι, και τη σύζυγό του Μαρία Κλότσι ενω έπνιξε τα δύο- από τα τρία ανήλικα παιδιά τους – ηλικίας 1,5 και 2,5 ετών. Η οικογένεια από την Αλβανία όφειλε στον γιο της ιδιοκτήτριας της οικίας και καθ’ομολογίαν δράστη του εγκλήματος, ενοίκια τα οποία είχαν αποτελέσει ΚΑΤ επανάληψη αφορμή αντιδικίας μεταξύ τους.

Η ετυμηγορία της Έδρας ένοχος και του επέβαλε τέσσερις φορές ισόβια, επιπλέον 21 μήνες κατά συγχώνευση για την παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία με οπλοκατοχή και €900 χρηματική ποινή.