Νέος εκπρόσωπος τύπου στο Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος

Μετά από δύο χρόνια, αλλαγή στη θέση του Εκπροσώπου Τύπου του Υπουργείου Ναυτιλίας και του Αρχηγείου του Λιμενικού Σώματος, με τον απερχόμενο Πλωτάρχη του Λ.Σ να απευθύνει τις ευχαριστίες του σε όσους συνεργάστηκε

Νέος Εκπρόσωπος Τύπου του Υπουργείου Ναυτιλίας και του Λιμενικού Σώματος αναλαμβάνει ο Πλωτάρχης Λ.Σ. Αλεξίου Νικόλαος, σε αντικατάσταση του απερχόμενου Εκπροσώπου Τύπου Πλωτάρχη Λ.Σ Νίκου Κοκκάλα.

Σε ευχαριστήριο μήνυμά του, ο Πλωτάρχης Λ.Σ Νίκος Κοκκάλας, ως απερχόμενος Εκπρόσωπος Τύπου του ΛΣ, αναφέρει, «Ακόμα ένα κεφάλαιο που κλείνει και ανοίγει κάποιο καινούργιο. Μετά από δύο χρόνια σε ένα πόστο ιδιαίτερα απαιτητικό, ήρθε η στιγμή να αποχαιρετήσω τους αγαπημένους μου φίλους και συναδέλφους. Πολλά ξενύχτια, άγχος , πίεση αλλά περισσότερες χαρές, γέλια και ευχάριστες στιγμές είναι τα στοιχεία που μας ένωσαν και μας έκαναν μια ομάδα. Επιτυχημένη ή ανεπαρκής θα το κρίνουν άλλοι και όχι εγώ. Για όσες φορές πάντως ανταποκριθήκαμε επιτυχώς στις απαιτήσεις όσων μας εμπιστεύτηκαν, οφείλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου γιατί σε αυτούς οφείλεται η κάθε επιτυχημένη επικοινωνιακή διαχείριση δύσκολων και ιδιαίτερων περιστατικών. Στις περιπτώσεις που δυστυχώς δεν καταφέραμε να ανταποκριθούμε πλήρως απολογούμαι προσωπικά.

Ευχαριστώ θερμά όσους μου ανέθεσαν την εκπροσώπηση του Υπουργείου Ναυτιλίας και του Λιμενικού Σώματος και είμαι ευγνώμων για την εμπιστοσύνη τους, τη στήριξή τους και φυσικά για την ευκαιρία που μου δίνουν με την ιδιαίτερα τιμητική ανάθεση των καθηκόντων του Ναυτιλιακού Ακόλουθου στη Ρωσία. Ιδιαίτερες ευχαριστίες σε όλους τους εκπροσώπους των Μέσων Ενημέρωσης με τους οποίους συνεργάστηκα αυτή τη διετία, με την ελπίδα να συνέβαλα στη διευκόλυνση του έργου τους. Αξέχαστη και μοναδική εμπειρία η θητεία μου στη συγκεκριμένη θέση, κυρίως επειδή γνώρισα μοναδικούς ανθρώπους. Στον αντικαταστάτη μου Πλωτάρχη Λ.Σ. Αλεξίου Νικόλαο, εύχομαι ολόψυχα καλή τύχη και καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο του.»