Νέο Ηράκλειο: Δύο αδέλφια νεκρά στο διαμέρισμα διαμονής τους – Φέρουν τραύματα από σκάγια κυνηγετικού

Στο χώρο έχει μεταβεί κλιμάκιο της Ασφάλειας ενώ πλήρωμα της Άμεσης Δράσης που κλήθηκε απέκλεισε την περίμετρο για τη διενέργεια αυτοψίας και διασφάλισης της σκηνής ανέπαφης

Στην οδό Ολυμπιας στο Νέο Ηράκλειο Αττικής, στη οικογενειακή πολυκατοικία στην οποία διαμένει ο πατέρας κι ένας ακόμη αδερφός αποκαλύφθηκε μια ακόμα οικογενειακή τραγωδία. Συμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές εκτιμήθηκε αρχικά ως δράστης και αυτόχειρας ο 34χρονος αδελφός ωστόσο από την ιατροδικαστική αυτοψία αποδόθηκε στην 29χρονη η οποία πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο για το οποίο υπήρχε νόμιμη άδεια κατοχής και δολοφόνησε τον 34χρον αδελφό της στο δώμα του 4ου ορόφου της πολυκατοικίας και προχώρησε στο απονενοημένο διάβημα. Ο αδελφός των δύο αδελφιών μπήκε στο χώρο και τους εντόπισε νεκρούς.

Αναφορές από περίοικους αποδίδουν στα δύο αδέλφια θέματα ψυχικής υγείας λόγω του θανάτου της μητέρας τους, πριν από έξι μήνες. Τα μέλη της οικογένειας δίνουν καταθέσεις ώστε να αποσαφηνιστούν οι συνθήκες και τα αίτια του εγκλήματος και το απονενοημένο διάβημα .

Προανάκριση διενεργεί το τοπικό Τμήμα Ασφαλείας.