Νεμέα: Τρίχρονο αγόρι, δεμένο και κακοποιημένο, εντόπισαν Αστυνομικοί- Συνελήφθησαν οι Βούλγαροι γονείς.

Τρίχρονο αγόρι από τη Βουλγαρίας, εντόπισαν δεμένο με τριχιά και με σημάδια κακοποίησης στο σώμα του Αστυνομικοί στη Νεμέα.

image

Συγκλονισμένοι οι Αστυνομικοί του Α/Τ Νεμέας, κατά την είσοδό τους, σε εγκαταλελειμμένη οικία στην Νεμέα. Ήταν το άκουσμα κλαματος παιδιού, που κινητοποίησε τους περίοικους, οι οποίοι ενημέρωσαν τηνΑστυνομία..
Στο χώρο δύο Αστυνομικοί εντόπισαν το τρίχρονο αγοράκι, καθιστό δεμένο πισθάγκωνα σε μια καρέκλα. Έλυσαν το αγορι και με το περιπολικό το μετέφεραν στο κέντρο υγείας Νεμέας όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.
Κατα την εξέταση του ανήλικου, το ιατρικό προσωπικό εντόπισε στο κορμί του παιδιού σημάδια από σβησμένα τσιγάρα.
Οι Αστυνομικοί αναζήτησαν τους γονείς του, παρά την έλλειψη προσωπικού παρέμειναν στο οίκημα μέχρι που εμφανίστηκε ζευγάρι Βουλγαρων με άλλα δύο ανήλικα παιδιά και τους οδηγησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Νεμέας. Οι Βούλγαροι, υποστήριξαν ότι έδεσαν το παιδί, επειδή ήταν άτακτο για να μπορέσουν να πάνε στο Ναύπλιο προς αναζήτηση εργασίας.

Ενημερώθηκε η Εισαγγελέας Κορίνθου, με εντολή της οποίας και τα τρία ανήλικα, μεταφέρθηκαν σε δομή φιλοξενίας για παιδιά με παροχή  ψυχολογικής υποστήριξης. Οι Βούλγαροι γονείς, συνελήφθησαν για κακοποίηση  και έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και αναμενεται να παραπεμφθούν ενώπιων της Εισαγγελέως.

_________
*KorinthosTV