“Τελειώνω το αυτόφωρο και έρχομαι!”- Αστυνομικοί σε πρωινή εφοδιασμένο στην Κουμουνδούρου

Πρωινή έφοδο σε παράσταση διαμαρτυρίας στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, συνδικαλιστές Αστυνομικοί. Σχόλια Αστυνομικών.

image

Σταυρούλα Τζατζανά: Συμβαίνει τώρα! ! ! ! ! ! Διαμαρτυρία του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΟΑΣΥ στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου κατά του γενοκτόνου ασφαλιστικού νομοσχεδίου που αύριο θα κληθούν να ψηφίσουν οι Βουλευτές στην Ελληνική Βουλή! ! ! ! ! Ο αγώνας κορυφώνεται! ! ! Πάρτε την ταφόπλακα πίσω! ! ! Δεν σταματάμε τον αγώνα! ! ! ! ! Απαιτούμε σεβασμό στο λειτούργημά μας! ! ! ! !

image

Θανάσης Κουμπουλής: Το επαχθές και καταστροφικό φορολογικό · ασφαλιστικο νομοσχέδιο που θελει να περάσει η κυβέρνηση ειναι ταφόπλακα για ολους .Οι οικογένειες μας πάνω απο ολα !!! Ο αγώνας ξέραμε οτι θα ήταν δύσκολος όμως αξίζει για τη σωτηρία της ύπαρξης μας .

image

Θεόφιλος Παπαδάκης: Διαμαρτυρία αυτή τη στιγμή, στην Κουμουνδούρου στην Αθήνα, στα Κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, ως Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ), ενάντια στην ψήφιση του ασφαλιστικού νομοσχεδίου. Δηλώνουμε αντίθετοι στον εργασιακό μεσαίωνα που επέρχεται… Αγωνιζόμαστε με κάθε δίκαιο τρόπο!

image

Σταυρος Τσεκουρας
Συναδελφισσες Συνάδελφοι,
Μετά την “επάρατη” δεξιά των μνημονίων, ήρθε η ώρα της προοδευτικής αριστεράς της κωλοτούμπας και των επαχθεστερων μνημονιακών κατεδαφίσεων όλων των Συνταγματικά κατοχυρωμένων δικαιωμάτων των εργαζομένων.
Ήρθε η ώρα απομυθοποίησης της κυβερνώσας ” γιαλαντζι ” αριστεράς με το δεκανικι της που κατάφεραν μέσα σε ένα μόνο έτος να καταλύσουν τον κοινωνικό ιστό της χώρας.
Κατάληψη

Αργυρης Μαυρακης: Συναδέλφισσες και συνάδελφοι, η ώρα της έμπρακτης αντίδρασης ενάντια στο ασφαλιστικό νομοσχέδιο ταφόπλακα ήρθε. Έπεται συνέχεια!!!
image

Συνδρεβέλης Χρηστος: Διαμαρτυρία της Ομοσπονδίας μας,στα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ,ενάντια της επικείμενης ψήφισης μέτρων που ως σκοπό έχουν την διάλυση του κοινωνικού ιστού της χώρας μας