Νέα Σμύρνη: Κρατείται ο φοιτητής του ΠΑΠΕΙ- Απέδωσε ως “βίτσιο” να προσεγγίζει τις γυναίκες που του αρέσουν- Άλλες τρείς γυναίκες κλήθηκαν σε αναγνώριση

Με την κατηγορία της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας καθως ταυτοποιήθηκε σε άλλες τρείς περιπτώσεις ο 22χρονος φοιτητής του ΠΑΠΕΙ παραπέμφθηκε στον Εισαγγελέα

Στη ΓΑΔΑ κρατείται προκειμένου να μεταχθεί (07/06) στον Εισαγγελέα, ο 22χρονος Β.Μ  σε βάρος του οποίου έχει σχηματιστεί δικογραφία, για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και συνελήφθη ύστερα από καταγγελία νεαρής γυναίκας. Πρόκειται για φοιτητή του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών του ΠΑΠΕΙ, ο οποίος εργάζεται σε καφε- μπαρ της περιοχής. Ο ίδιος φέρεται να αρνείται τις κατηγορίες ωστόσο αστυνομίες πηγές του NantiaReport, αναφέρουν να απέδωσε, ως «βίτσιο» τη συμπεριφορά του, «όταν βλέπω ωραία γυναίκα θέλω να την πλησιάσω». Ωστόσο το βιντεοληπτικό υλικό έχει αποτυπώσει τη φυσική παρουσία του σε πραγματικό χρόνο στο χώρο, όπως του αποδίδεται στην ποινική δικογραφία από την καταγγελία της νεαρής Make Up Artist Δανάης Ακριβιάδου .

Ο πατέρας του 22χρονου Β.Μ και ο δικηγόρος του, μίλησαν (06/05) στο Star μετά την εξέλιξη της σύλληψής του και την ταυτοποίησή του ως δράστης, στην καταγγελία της νεαρής γυναίκας.

Ο πατέρας του 22χρονου υποστήριξε ότι, «Το παιδί είναι τέλειο, από κει και πέρα τι άλλο να σου πω; Εγώ που γνωρίζω το παιδί μου πιστεύω ότι δεν είναι. Είναι φοιτητής και εργάζεται. Είναι πολύ καλό παιδί, ευαίσθητο. Ποτέ δεν έχει δείξει τέτοια στοιχεία».

Ενω ο συνήγορός του Γιώργος Μυταλούλης, δήλωσε ότι, «Ο πελάτης μου αρνείται κάθε κατηγορία και το αδίκημα ακόμα και αν υποτίθεται ότι έχει γίνει, είναι πλημμεληματικού χαρακτήρα».

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης κατά την αστυνομική ερευνά, προέκυψαν ακόμη τρεις αντίστοιχες καταγγελίες, στο ίδιο modus operadi και περιγραφή δράστη, για επιθέσεις σε νεαρής ηλικίας γυναίκες εκ των οποίων δύο ανήλικες στην περιοχή της Νέας Σμύρνης, το Φάληρο και την περιοχή της Ακρόπολης. Οι γυναίκες και για τις τρεις περιπτώσεις έχουν κληθεί σε αναγνώριση του υποπτου ως δρατη στις δικές τους καταγγελίες.

Σε έρευνα στην οικία του φοιτητή κατασχέθηκαν τα ρούχα που φορούσε το βράδυ της επίθεσης όπως έχει καταγραφεί στο βιντεοληπτικό υλικό, με εκτεθειμένο το γεννητικό του όργανο στην είσοδο της πολυκατοικίας, ενώ ακολουθούσε τη Make Up Artist Δανάη Ακριβιάδου, μέχρι την πολυκατοικία της, στη Νέα Σμύρνη.

Κατά την μεταγωγή του στην Εισαγγελία,  αναφέρουν πηγές του NantiaReport.gr πρόκειται να υποβληθεί αίτημα Διάταξης Δημοσιοποίησης στοιχείων από το ΤΑ Νέας Σμύρνης,  καθώς ο  22χρονος εξετάζεται στο ενδεχόμενο να έχει διαπράξει και άλλες επιθέσεις με τα θυματα να μην έχουν προβεί σε καταγγελία.