Ν.Σμύρνη: Αναγνωρίστηκε κι εξετάζεται ως ύποπτος για τη σεξουαλική παρενόχληση στη νεαρή γυναίκα

Στο Τμήμα Ασφαλείας Νέας Σμύρνης προσήχθη ως ύποπτος, μετά την καταγγελία νεαρής γυναίκας για παρενόχληση απο άγνωστο άνδρα ο οποίος την ακολούθησε μέχρι την είσοδο της πολυκατοικίας στην οποία διαμένει

Αστυνομικές πηγές του NantiaReport.gr αναφέρουν ότι αναγνωρίστηκε ο μελαχρινός νεαρός άνδρας, με τα κοντά σκούρα μαλλιά, στο ύψος περίπου 1.80, με μαύρη μπλούζα, χακί βερμούδα και μαύρη μάσκα ο οποίος διακρίνεται στην εξώπορτα της πολυκατοικίας στη Νέα Σμύρνη.

Πρόκειται για τον 22χρονο Β.Μ φοιτητή του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών του ΠΑΠΕΙ, ο οποίος εργάζεται ως σερβιτόρος σε καφέ- μπαρ της περιοχής.

Στο βιντεοληπτικό υλικό είναι εμφανές πως έχει εκτεθειμένο το γεννητικό του όργανο, και αγγίζει την πόρτα της εισόδου όταν διαπιστώνει ότι η νεαρή γυναίκα έχει κλειδώσει, αποχωρεί. Ως ύποπτος προσήχθη συνοδεία του πατέρα καξ του δικηγόρου του, για να εξετασθεί στην καταγγελία για την παρενόχληση της νεαρής (05/05) στο ύψος της στάσης του τραμ Αιγαίου στη Νέα Σμύρνη.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ενημέρωσε, ο νεαρός άνδρας αναγνωρίστηκε απο τη νεαρή γυναίκα, πρόκειται για κάτοικο της περιοχής, σε βάρος του οποίου έχει σχηματισθεί δικογραφία.

Με την καταγραφή από κάμερα ασφαλείας στην είσοδο της πολυκατοικίαςτην καταγραφή από κάμερα ασφαλείας στην είσοδο της πολυκατοικίας στην οποία διαμένει η νεαρή γυναίκα, υπέβαλε καταγγελία στο ΤΑ Νέας Σμύρνης.

Από αναζητήσεις ως ύποπτος εντοπίσθηκε και προσήχθη απο Αστυνομικούς στη Νέα Σμύρνη. Ωστόσο θα εξετασθεί στο ενδεχόμενο να έχει διαπράξει και άλλες τουλάχιστον τρεις επιθέσεις σε Παλαιό Φάληρο, Νέα Σμύρνη και στην Ακρόπολη, ενώ εξετάζεται να υπάρχουν και άλλες καταγγελίες από θυματα χωρίς να έχουν καταγγείλει τις σε βάρος τους επιθέσεις.