Νέα Ιωνία: Ιρακινός χτύπησε αστυνομικό με κλεμμένο όχημα

Ο Ιρακινός είχε κλέψει το πολυτελές όχημα από Αθήνα, κινήθηκε προς Λαμία όπου εντόπισθηκε από αστυνομικούς του Α’ τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων και καταδιώχθηκε

Επεισοδιακή η καταδίωξη κλεμμένου πολυτελούς οχήματος στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας, το πρωί της Τετάρτης (02/11) με έναν τραυματία αστυνομικό και τη σύλληψη του δράστη κλοπής πολυτελούς οχήματος.

Ο 21χρονος Ιρακινός οδηγός, είχε κλέψει το πολυτελές όχημα από τη Νέα Ιωνία Αττικής και κινήθηκε προς Λαμία στο εθνικό οδικό δίκτυο. Από το στίγμα του GPS, το πολυτελές όχημα εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Α’ τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων πριν τα διόδια της Αγίας Τριάδας.

Στο ύψος του 195ου χιλιομέτρου στήθηκε μπλόκο και ο Ιρακινός ανέκοψε την πορεία του ενω ακινητοποίησε το πολυτελές όχημα. Όταν οι αστυνομικοί προσέγγισαν το πολυτελές όχημα και επιχείρησαν να συλλάβουν τον 21χρονο Ιρακινό, πάτησε γκάζι και επιχείρησε να διαφύγει παρασύροντας Αστυνομικό του Α’ τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων. Ο ένστολος υπέστη ελαφρύ τραυματισμό στο χέρι ενώ το  πολυτελές όχημα εγκλωβίστηκε και ο Ιρακινός οδηγός συνελήφθη.

Σε βάρος του 21χρονου Ιρακινού, σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή τροχοφόρου, απείθεια και βία κατά υπαλλήλων. Το κλεμμένο όχημα, αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του. Με την δικογραφία σε βάρος του παραπέμφθηκε στον Εισαγγελέα.