Νεα Ιωνία: Εντοπίσθηκε η ανήλικη Ρουμάνα “δραπέτης” από το τμ.Προστασίας Ανηλίκων της ΔΑΑ

Εντοπίσθηκε από Αστυνομικούς της Ασφάλειας η ανήλικη Ρουμάνα, η οποία “απεδρασε” από το τμήμα Προστασίας Ανηλίκων, καθώς είχε τεθεί σε προστατευτική φύλαξη, με τις σκαλωσιές της ΓΑΔΑ.

“Βρέθηκε βραδινές ώρες της 03/11/2017 στην ευρύτερη περιοχή της Νέας Ιωνίας, η ανήλικη που είχε διαφύγει από σκαλωσιές από τη Γ.Α.Δ.Α., το απόγευμα της ίδια μέρας, από Αστυνομικούς του Ανηλίκων. Φυσικά δεν επρόκειτο για απόδραση καθώς δεν ήταν κρατούμενη. Ένα συγχαρητήριο όμως στην ΕΛ.ΑΣ. και στην Υποδιεύθυνση Ανηλίκων, δεν έχουμε “ακούσει” από τις λαλίστατες κατά τα άλλα ιστοσελίδες, blogs, ειδήσεις και εκπομπές! Αλλά ξέχασα, η ΕΛ.ΑΣ. πουλάει μόνο στα κακά της.

Υ.Γ.1. Αλήθεια οι σκαλωσιές ποιο σκοπό εξυπηρετούν τόσο καιρό γύρω από το κτίριο και δεν προχωρούν γοργά οι εργασίες ανακατασκευής του ;;;
Υ.Γ. 2 Το Κράτος γιατί δεν έχει μεριμνήσει για την τοποθέτηση ειδικού χώρου ώστε να φιλοξενούνται τα παιδάκια τα οποία έχουν τεθεί σε προστατευτική φύλαξη;;;

Η Υποδιεύθυνση Ανηλίκων το έχει αιτηθεί πάντως εδώ και καιρό με αναφορές γνωστοποίησης του προβλήματος”.

Χύτας Κων/νος
Αντιπρόεδρος Τύπου & Μ.Μ.Ε. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών που υπηρετεί στην Υποδιεύθυνση Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.