“Δύο διμοιρίες στη Βαρβάκειο για να προστατεύουμε τα κρεοπωλεία, σε ρόλο.. θηροφύλακα”

Προηγήθηκε η επίθεση σε κρεοπωλείο στα Εξάρχεια και ακολούθησε εμπρησμός φορτηγού ψυγείου και τζιπ κυνηγού. Με εντολή του Αρχηγού της ΕΛΑΣ, τα ΜΑΤ διατίθενται σε στατικές φυλάξεις, πρόσφατα και στη Βαρβάκειο..

Υπό την απειλή του Αντισπισιστικού πυρήνα  το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας εξέδωσε εντολή για διάθεση διμοιριών της ΔΙΑΤ στη φύλαξη κρεοπωλείων, γουναράδικων, pet shop, ζωολογικών πάντων και μόλις το Σάββατο (04/11) διατέθηκαν δύο διμοιρίες των ΜΑΤ στη Βαρβάκειο αγορά.

Ένστολος ανάγνωσης του Nantiareport.gr μας απέστειλε το ακόλουθο κείμενο..

“(…) Δια πάσα νόσο και …” έμπνευση” οι Αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων διατίθενται για ακόμα μια φορά σε καθήκοντα που δεν έχουν καμία σχέση με το οργανόγραμμα της Υπηρεσίας.

Από την επίθεση σε κρεοπωλείο των Εξαρχείων, η προγραμματισμένη για το μεσημέρι του Σαββάτου στο κέντρο της Αθήνας πορεια του “χωρου”, έστειλε στη Βαρβάκειο δύο διμοιρίες σε διατεταγμένη υπηρεσία. Τα άτομα έγραψαν συνθήματα στον τοίχο pet shop και άνοιξαν πανό υπέρ των δικαιωμάτων των ζώων και ενάντια στη εκμεταλλευσή τους.

Δύο διμοιρίες στη Βαρβάκειο για να προστατεύουμε τα κρεοπωλεία, σε ρόλο.. “θηροφύλακα” σε αμνοερίφια και ασάφεια προς κατανάλωση… και το παράλογο αφού δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα είναι…λογικό!”