Νέα δημοσιοποίση στοιχείων αλλοδαπών- Τα 21 μέλη σπείρας που έχουν συλληφθεί .. 100 φορές! (ΦΩΤΟ)

Συμπληρωματική Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, στα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες αλλοδαπών, μελη εγκληματικής ομάδας που διέπρατταν ληστείες, κλοπές και διακίνηση ναρκωτικών στο κέντρο της Αθήνας

Διέπρατταν ληστείες και κλοπές από διερχόμενους πολίτες και τουρίστες καθώς και σταθμευμένα οχήματα, αφαιρώντας χρήματα, τιμαλφή, ηλεκτρονικές συσκευές καθώς και προσωπικά αντικείμενα αξιοσημείωτης χρηματικής αξίας.

Για τα 21 μέλη σπείρας -τα στοιχεία και οι φωτογραφίες των οποίων έχουν δοθεί στη δημοσιότητα με Διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών- καθένας τους έχει τουλάχιστον πέντε συλλήψεις στο ποινικό του μητρώο! Κάθε φορά, η Δικαιοσύνη έκρινε και τους άφηνε ελεύθερους ενώ συνέχιζαν απτόητοι την εγκληματική τους δράση! Αστυνομικές πηγές του NantiaReport.gr επισημαίνουν ότι η συγκεκριμένη εγκληματική ομάδα των αλλοδαπών αριθμεί περισσότερα από 400 μέλη από Αλγερία, Μαρόκο, Λιβύη, Ιράν, και  Ιράκ!

Ο (επ) ΒΟ UAHAZ BOUHAZ (ον) ABDELLAH του AMIR και της AMINA , γεννηθέντα το 1999 στην Συρία

Χαρακτηριστική η περίπτωση του 20άχρονου (επ) ΒΟ UAHAZ BOUHAZ (ον) ABDELLAH του AMIR και της AMINA , από τη Συρία. Λαθρομετανάστης είχε έρθει παράνομα στην Ελλάδα είχε υποβάλλει αίτημα και βρισκόταν υπό καθεστώς ασύλου, ενώ είχε συλληφθεί άλλες 12 φορές!

Κατά την έρευνα των Αστυνομικών προέκυψε και για τους 21αν αλλοδαπούς, ότι είχαν εισέλθει στη χώρα ως λαθρομετανάστες. Κατά τις συλλήψεις τους δήλωναν πάντα στις Αστυνομικές και Δικαστικές Αρχές ψευδή στοιχεία ταυτότητας και διαμονής. Όλοι βαρύνονται για κακουργήματα για ληστείες,σε διερχόμενους πολίτες και τουρίστες κλοπές από σταθμευμένα οχήματα, και διακίνηση ναρκωτικών. Από τους 21ας, έχουν συλληφθεί 15 και προφυλακίστηκαν ενώ οι άλλοι 6 αναζητούνται .

Είχαν νοικιάσει δωμάτιο σε ξενοδοχείο της Ομόνοιας πολύ κοντά στο Αστυνομικό Τμήμα, για να αποθηκεύουν τα κλοπιμαία τους

Όπως διακριβώθηκε κατά την Αστυνομική έρευνα, η δράση της εκληματικής ομάδας των αλλοδαπών από την Αλγερία, το Μαρόκο, τη Λιβύη, το Ιράν, το Ιράκ και τη Συρία , ήταν συστηματική, με πεδίο δράσης στα Εξάρχεια, το Σύνταγμα, τον Άγιο Παντελεήμονα, την Ομόνοια, την Ακρόπολη, το Νέο Κόσμο, την Κυψέλη άλλα και στο Παγκράτι, το Χαλάνδρι και τον Άγιο Δημήτριο. Από την Αστυνομική έρευνα εξιχνιάστηκαν 20κλοπές από οχήματα, 21κλοπές τσαντών και πορτοφολιών από διερχόμενους, 3κλοπές από γραφεία και οικίες, καθώς και 2ληστείες σε πεζούς. Όλα τα ονόματα και οι φωτογραφιες των αλλοδαπών μελων της εγκληματικής οργάνωσης (εδώ)

Συγκεκριμένα πρόκειται για τους συλληφθέντες:

1) (επ) AMINE (ον) DJENNAH του MOHAMED και της SALIHA, γεννηθέντα το 1990 στην Αλγερία

2) (επ) YACIN (ον) SIDALI του SLIMANE και της KARIMA, γεννηθέντα το 2000 στην Αλγερία

3) (επ) CHERAGHI ή SHERAGHI (ον) ASHKAN του GHOLAN και της REZVAN, γεννηθέντα το 1991 στο Ιράν ή Ιράκ,

4) (επ) MATEZ (ον) MOHAMMED του RAMI και της FATIMA, γεννηθέντα το 2001 στην Αλγερία

5) (επ) YAOU (ον) MAHMOUD του ANTAR ή ANTR και της ZOBDA ή ZUBINTA, γεννηθέντα το 1991 στην Αλγερία

6) (επ) KHALED WALID (ον) KHELFA του ABED και της FATOUMA BOUHADI, γεννηθέντα το 1992 στην Αλγερία

7) (επ) BEN TALEB (ον) ANAS του MOUSTAFA και της AMINA , γεννηθέντα το 1997 στην Παλαιστίνη

8) (επ) BEN HAMED (ον) CHARAF του MOHAMED και της LAILA , γεννηθέντα το 1996 στην Λιβύη

9) (επ) OUBRAHEM (ον) OMAR του ISMAIL και της FAITA , γεννηθέντα το 1995 στ o Μαρόκο

10) (επ) KHADRI (ον) ABDER RAHIM του LAKHDAR και της SALIMA ή SALIHA , γεννηθέντα το 1992 στην Αλγερία

11) (επ) BOUCHTAL (ον) MOHAMMAD ALAMIN του AHMAD και της ZAHRA , γεννηθέντα το 1996 στην Αλγερία

12) (επ) ABO HACHOR (ον) AHMED του HASSAN και της FATMA , γεννηθέντα το 1984 στην Αλγερία

13) (επ) BORNI (ον) AYOUB του JEMI και της WARDA , γεννηθέντα το 2000 στην Αλγερία

14) (επ) BELASSEL ή IBOU ή IBOUSIF ή ΙΒΟ USIF BELASSEL (ον) MOHAMED ALI SIF του ATI ABEDRAHMANE HAOUAKI ABEDRAHMAN HAOUAKI και της FATIMA FATIME AFIA, γεννηθέντα το 1990 ή 1978 στην Αλγερία ή Παλαιστίνη ή Ισραήλ

15) (επ) ΒΟ UAHAZ BOUHAZ (ον) ABDELLAH του AMIR και της AMINA , γεννηθέντα το 1999 στην Συρία

Και τους μη συλληφθέντες:

16) (επ) AMROUCHE ή AMROUCHE (ον) NADIR του MOHAMED και της NASIRA , γεννηθέντα το 1993 στην Αλγερία

17) (επ) RACHIK (ον) MOHAMED του BOUCHIB και της NAJAT , γεννηθέντα το 2000 στο Μαρόκο

18) (επ) OBAIR (ον) MURTAZA του KAZAM και της SADIE γεννηθέντα το 1998 στο I ράκ

19) (επ) MOHAMMED ALA ή HALIL (ον) ABUBAQUE ή MAHMUD ή KHALIL του ABDUL KADIR ή ABDUL KHADER ή SULEIMAN και της MARIAM ή HADJA, γεννηθέντα το 1998 στο Iράκ

20) (επ) ABDELFADEIL (ον) ABDELMOHSEN του ELGHARIB και της NAIMA , γεννηθέντα το 1988 στην Αίγυπτο

21) (επ) DAHMANI (ον) SID AHMED του DJILALI και της SALIHA , γεννηθέντα το 1995 στην Αλγερία

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση χρονικής διάρκειας μέχρι 22-6-2020, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση τους, στη διευκόλυνση διερεύνησης τυχόν τέλεσης και άλλων ομοειδών αδικημάτων και στην ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωση της πολιτείας για τον ποινικό κολασμό ομοειδών αδικημάτων με ταυτοποίηση ενδεχομένως και άλλων παθόντων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-8695542, 210-8695537 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.