Αλλη μια ανυπόγραφη ανάληψη ευθύνης για τους εμπρησμούς σε αυτοκίνητα και ΑΤΜ στην Αθήνα

Ανάληψη ευθύνης για τους εμπρησμούς σε αυτοκίνητα και ΑΤΜ στην Αθήνα, από αντιεξουσιαστές που παραθέτουν τα σημεία της επίθεσης σε …ανυπόγραφο κείμενο

Το μπαράζ εμπρηστικών επιθέσεων (21-22/01) σε περιοχές της Αττικής αναλαμβάνουν σε κείμενο τους αντιεξουσιαστές με ανάρτηση τους σε διαδικτυακό ιστότοπο διακίνησης ιδεών του “χώρου”.

Πρόκειται για τους εμπρησμούς συην αντιπροσωπεία Mercedes στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης στη Γλυφάδα, ΑΤΜ Εθνικής Τράπεζας στην πλατεία Πολυγώνο, ΑΤΜ Alpha Bank στη Νέα Ιωνία, 4 οχήματα του ΟΤΕ στην οδό Τριπόλεως στο Ελληνικό, φορτηγό του Υ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε. και βανάκι της Ελληνογερμανικής Σχολής «Εράσμιος» στο Πολύγωνο.

Στο ίδιο κείμενο ανάληψης ευθύνης σημειώνουν  ότι πραγματοποίησαν, «εμπρηστική επίθεση και στο Ίδρυμα Μητσοτάκη, στην οδό Ψαρομηλίγκου, στον Κεραμεικό» (06/01)

Οπως παραθέτουν στα κίνητρα των εμπρησμών που πραγματοποίησαν, ααποδίδουν τις επιθέσεις ως … “αλληλεγγύη” στους καταληψίες συλληφθέντες στο Κουκάκι «που υπερασπίστηκαν μαχητικά τις καταλήψεις τους», η εκδίκαση των όποιων αναβλήθηκαν επ αόριστον σήμερα (23/01).. λόγω διάρροιας κατηγορούμενου! 

«…το μέλλον φαντάζει δυσοίωνο, αν δεν πάρουμε σαφή θέση στον πόλεμο που διεξάγει το κράτος και το κεφάλαιο ενάντια στους καταπιεσμένους (..) έναν πόλεμο που (προς το παρόν) δε θυμίζει στιγμιότυπα της Μέσης Ανατολής, έχει όμως το δικό του στίγμα (..) καθήκον μας είναι να ανταποδόσουμε τα πυρά που δεχόμαστε, με περισσότερα πυρά ενάντια στους γδάρτες των ονείρων μας» παραθέτουν στο κείμενο τους οι αντιεξουσιαστές.