ΝΕ.Σ.Π.Α.Α. Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ: “Βλέπουμε τους Αστυνομικούς ως συνεργάτες και όχι ως πελάτες”|ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

“Επιλέγουμε αυτή την τίμια θέση, Βλέπουμε τους Αστυνομικούς ως συνεργάτες και όχι ως πελάτες” αναφέρει σε ανακοίωνσή της η ΝΕ.Σ.Π.Α.Α-Κ.Μακεδονίας

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΝΕ.Σ.Π.Α.Α. Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

“Βλέπουμε τους Αστυνομικούς ως συνεργάτες και όχι ως πελάτες
Η πρωτοβουλία μας δεν μπορεί να υποσχεθεί στους συναδέλφους Αξιωματικούς ότι θα ρυθμίσει καθ΄οιοδήποτε τρόπο μεταθέσεις και επιθυμητές μετακινήσεις τους σε ελίτ υπηρεσίες.
Τούτο διότι η κουλτούρα μας και εν γένει ο αξιακός μας κώδικας δεν μας επιτρέπει να αντιμετωπίζουμε τους συναδέλφους μας ως πελάτες που θα πρέπει να εξαγοράσουμε την προτίμηση τους αλλά ως συνεργάτες, στο πλευρό των οποίων θα είμαστε πάντα, είτε μας τιμήσουν με την ψήφο τους είτε όχι. Προσβλέπουμε σε ΣΥΝΕΡΓAΤΕΣ όχι σε ΠΕΛAΤΕΣ. Επιλέγουμε αυτή την τίμια θέση και παραχωρούμε την αγωνία και το προνόμιο του πελατολογίου σε άλλους που γνωρίζουν άλλωστε και την εφαρμογή του.

Δεσμευόμαστε ότι θα είμαστε κάθε στιγμή δίπλα στον Αξιωματικό που ασκεί διοίκηση, στον Αξιωματικό που το πρωί είναι στο γραφείο του και το απόγευμα στα μέτρα Τάξης, ασφάλειας η τροχαίας. Και θα είμαστε δίπλα του διότι θα είμαστε και εμείς στα μέτρα εκτελώντας υπηρεσία και όχι αναλώνοντας τον χρόνο μας σε αυτάρεσκες βόλτες στις υπηρεσίες τις παραμονές των εκλογών.
Η ανυπαρξία της Ένωσης θα απομακρυνθεί οριστικά μαζί με το απερχόμενο Δ.Σ.
ΝΕ.Σ.Π.Α.Α. Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΩΡΑ για ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ – ΤΕΛΟΣ στην ΑΔΡΑΝΕΙΑ”—–