Ναύπλιο: Σοβαρό τροχαίο με νταλίκα, για τον κρητικό μουσικό, Μανώλη Κονταρό

Σε σοβαρό τροχαίο ενεπλακη ο Κρητικός μουσικός, Μανώλης Κονταρός, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε μαζί με δύο φίλους του, συγκρούστηκε με διερχόμενο φορτηγό σε δρόμο του Ναυπλίου.

Με κατεύθυνση το Ναύπλιο, στο αυτοκίνητό επέβαιναν τρία άτομα, μεταξύ των οποίων και ο Κρητικός καλλιτέχνης, Μανώλης Κονταρός. Σύμφωνα με πληροφορίες, το φορτηγό διεμβόλισε το όχημα ενώ η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή, και στο επιβατικό αυτοκίνητο ξέσπασε φωτιά, με αποτέλεσμα να καταστραφεί ολοσχερώς.

Και οι τρεις απεγκλωβίστηκαν απο το αυτοκίνητο χωρίς τραυματισμούς, ενώ το βράδυ του Σαββάτου (27/02) ο Μανώλης Κονταρός εμφανίστηκε κανονικά στο κέντρο “Φως” μαζί με τον Νίκο Ζωιδάκη.

Ο Μανώλης Κονταρός μίλησε στο Flashnews.gr για το ατύχημα που του συνέβη: «Αφού είμαι υγιής είναι όλα καλά. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Το τροχαίο έγινε την ώρα που πηγαίναμε σε μια βάφτιση στο Ναύπλιο. Όταν φτάσαμε σε σταυροδρόμι το φορτηγό μπήκε μέσα στον δρόμο. Αφού και εγώ και οι φίλοι μου που πηγαίναμε μαζί στη βάφτιση, δεν χτυπήσαμε καθόλου, είναι όλα καλά. Τα υπόλοιπα φτιάχνουν» και συμπληρωσε, “Είμαι τυχερός άνθρωπος”.

Και κατα το παρελθόν, ο Μανώλης Κονταρός, κινδύνεψε σε σοβαρ τροχαίο.

Ήταν Δεκέμβριος του 2010, ο Μανώλης Κονταρός μετά την ολοκλήρωση του προγράμματός του στο κέντρο που εμφανιζόταν, έφυγε με το αυτοκίνητό του για να επιστρέψει στο σπίτι του. Αισθάνθηκε αδιαθεσία, άναψε τα αλάρμ και σταμάτησε στην άκρη του δρόμου. Διερχόμενο αυτοκίνητο τον παρέσυρε, με μεγάλη ταχύτητα τραυματιζοντάς τον σοβαρά. Ο Κρητικός λυράρης υποβλήθηκε σε πολλαπλές επεμβάσεις, και στη σπονδυλική του στήλη και σηκώθηκε πάλι όρθιος.


*star.gr