Νάξος: Νέα προθεσμία έλαβε ο καθ’ ομολογίαν δράστης δολοφονίας της 26χρονης Γαρυφαλλιάς Ψαράκου

Νέα 48ωρη προθεσμία ζήτησε και πήρε, από τον Ανακριτή Νάξου, για να απολογηθεί ο 30χρονος Δημήτρης Βέργος, καθ ομολογίαν δράστης δολοφονίας της συντρόφου του Γαρυφαλλιάς Ψαράκου στη Φολέγανδρο

Ο κατηγορούμενος καθ’ ομολογίαν δολοφόνος κατά τη μεταφορά του (20/07) στα κρατητήρια του ΑΤ Νάξου δήλωσε στους δημοσιογράφους “συλλυπητήρια και καλή δύναμη στην οικογένεια της Γαρυφαλλιάς“, ενώ πολίτες, νωρίτερα έξω από τα Δικαστήρια τον αποδοκίμασαν.

Από την πλευρά του ο συνήγορος του 30χρονου δήλωσε ότι έλαβε ρητή εντολή από την οικογένεια του καθ’ ομολογίαν δράστη να διαλευκανθεί πλήρως η υπόθεση. Σημείωσε ότι στο νησί βρίσκονται και οι γονείς του. Ενώ σημείωσε ήταν ότι τα όποια νέα στοιχεία της υπόθεσης θα κατατεθούν στο δικαστήριο.

Ενδέχεται ο συνήγορος υπεράσπισης να επικαλεστεί ψυχολογικά προβλήματα για τον καθ’ ομολογίαν δράστη του εγκλήματος με θύμα την 26χρονη Γαρυφαλλιά Ψαράκου. Ωστόσο δε θέλησε να απαντήσει στο ερώτημα εάν θα ζητήσει ψυχιατρική γνωμάτευση. Ωστόσο επεσήμανε ότι κατά την άφιξή του στο νησί (19/07) προσπάθησε να συνομιλήσει με τον εντολέα του όμως δεν κατάφερε να “συνεννοηθεί” μαζί του.