“Να παραμείνουν όσοι επιθυμούν μαζί και με τους νέους 400 Συνοριακούς στον νέο επανασχεδιασμο, για την φύλαξη των συνόρων της χώρας”

Με αφορμή τις μετακινήσεις Συνοριακών σε άλλες Υπηρεσίες ο πρόεδρος της Ένωσης του Έβρου*, ζητάει παρέμβαση από την πολιτική ηγεσία και με την προσθήκη των 400 νέων Συνοριακών απο κοινού στον επανασχεδιασμο, για την φύλαξη των συνόρων

“Η “μάχη του Έβρου” δεν ήταν μόνο ο ενάμιση μήνας “η μάχη του Έβρου “, συνεχίζεται εδώ και πολλά χρόνια και το γνωρίζουμε όλοι μας που είμαστε στην πρώτη γραμμή φύλαξης των συνόρων, το γνωρίζει όλη η τοπική κοινωνία του Έβρου μας.

Με τους Συναδέλφους μου, τον Στρατό, τους Εθνοφυλακες μας, τις δυνάμεις του Frontex και την τοπική κοινωνία γίναμε μια γροθιά και κράτησαμε τα σύνορα μας, ενώ όλη η Ελλάδα και οι ομογενείς μας δήλωσαν έμπρακτα τη συμπαράστασή τους.

“Η καρδιά της Ελλάδας χτυπούσε στα σύνορα του Έβρου,” η καρδιά της Συνοριακής Φύλαξης των συνόρων της χώρας μας χτυπούσε και θα χτυπάει στον Έβρο μας. Συνεχίζουμε να κρατάμε τα σύνορα μας με όλες τις δυνάμεις μας, καθήκον μας ιερό και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε μαζί με τις Συναδέλφισσες και Συνάδελφους μου που υπηρετούμε στις Υπηρεσίες Συνοριακης Φύλαξης του Νόμου μας.

Θα σταθώ στους ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ μου που εδώ και 8 χρόνια όταν πρώτο ήρθαν στις Υπηρεσίες μας ήταν παιδιά και έγιναν άντρες, ήταν κορίτσια μικρά και έγιναν γυναίκες γίναμε όμως μια γροθιά, γίναμε ΕΝΑ και κράτησαν τις Υπηρεσίες μας. Η Πολιτική και Φυσική Ηγεσία πρέπει πλέον να μας λύσει το πρόβλημα όλων αυτών των παιδιών μας και να παραμείνουν όσες και όσοι επιθυμούν στις Υπηρεσίες μας. Ώστε μαζί και με τους νέους 400 Συνοριακούς Φύλακες που αναμένονται να ξεκινήσουμε τον νέο επανασχεδιασμο, την άλλη καλύτερη μέρα για την φύλαξη των συνόρων της χώρας”, σχολιάζει ο πρόεδρος της Ένωσης Συνοριακών Έβρου , Χρυσοβαλάντης Γιαλαμας  .