«Να ευχαριστήσω το ‘indymedia’ για την παραδοχή ότι είμαστε οι μόνοι που ασχολούμαστε με την στοχοποίηση των Αστυνομικών και αντιδράμε»

Με ονομαστική αναφορά μετά τις επιθέσεις με γκαζάκια στις οικίες αστυνομικών, στο κείμενο ανάληψης ευθύνης στο διαδίκτυο ιστότοπο του αντιεξουσιαστικού χώρου, προκάλεσε την αντίδραση ονομαστική του προέδρου της Ένωσης Αστυνομικών Θεσσαλονικης

Οπως επισημαίνει ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, Θοδωρής Τσαϊρίδης, «Να ευχαριστήσω την σελίδα indymedia για τη “φιλοξενία” και την παραδοχή ότι είμαστε οι μόνοι που ασχολούμαστε με την στοχοποίηση των συναδέλφων μας και αντιδράμε.

Την ίδια ώρα πολιτική και φυσική Ηγεσία όχι μόνο δεν ασχολούνται με το περιστατικό στοχοποίησης των αστυνομικών (16/07) και το γεγονός ότι μέσα στο έτος έχουν τοποθετηθεί σε πολλές οικίες αστυνομικών της Θεσσαλονικης εκρηκτικοί μηχανισμοί, αντιθέτως προσπαθούν να το υποβαθμίσουν. Μάλλον είναι της λογικής της ιστοσελίδας “μην κλαίγεστε , λίγα γκαζάκια σας έβαλαν” Άλλωστε τι πιο φυσιολογικό…. Επίσης, τέσσερις μήνες μετά την μηνυτήρια αναφορά που είχαμε καταθέσει, δεν έχει κληθεί κανένας από εμάς να καταθέσει.

Κείμενο στοχοποίησης Αστυνομικών της Θεσσαλονίκης, με αναφορά στο. Πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Θεσσαλονίκης, δημοσίευσε κ διαδικτυακός ιστότοπος διακίνησης ιδεών του αντιεξουσιαστικου χώρου

Αν η στοχοποίηση και τα γκαζάκια βέβαια έσκαγαν σε πολιτικούς, μεγαλοδημοσιογράφους, επιχειρηματίες θα είχαμε στρατιές αστυνομικών να τους φυλάνε και εντολή για άμεση εξιχνίαση. Για να μην παρεξηγηθώ δεν ζητάμε φύλαξη αλλά να λειτουργεί και να αντιδράει το ΚΡΑΤΟΣ χωρίς επιλεκτικές ευαισθησίες.

ΥΓ Η αλλαγή της νομοθεσίας για τις μολότοφ και η άμεση εφαρμογή της ειναι προς την σωστή κατεύθυνση, αλλά η αλυσίδα αντιμετώπισης αυτών των ακραίων ομάδων πρέπει να είναι ισχυρή και να μην υπάρχουν αδύναμοι κρίκοι (που την δεδομένη στιγμή υπάρχουν)»