Ν.Σμύρνη: Φωτιά σε διαμέρισμα πολυκατοικίας- Σε κατάσβεση επιχειρεί η Πυροσβεστική

Στο έργο κατάσβεσης φωτιάς σε διαμέρισμα πολυκατοικίας κλήθηκε τα ξημερώματα η Πυροσβεστική με επιχειρησιακή ανταπόκριση 20Πυροσβεστών στην περιοχή της Νέας Σμύρνης

(22/11-05.56) Υπό μερικό έλεγχο έθεσαν οι Πυροσβέστες την εστία φωτιάς που εκδηλώθηκε σε διαμέρισμα 5ου ορόφου πολυκατοικίας στη Νέα Σμύρνη.

Η φωτιά εκδηλώθηκε σε οροφοδιαμέρισμα στον 5ο όροφο πολυκατοικίας στη διασταύρωση των οδών Νυμφαίου με την Κωνσταντινουπόλεως στη Ν. Σμύρνη (22/11-03.40) και έλαβε γρήγορα διστάσεις.

Μαρτυρίες περιοίκων αναφέρουν ότι άκουσαν μέσα στο ύπνο του, τον ένοικο ουρλιάζει, «βγείτε έξω από τα διαμερίσματα αμέσως! Καίγεται η πολυκατοικία»!

Έντρομοι οι ένοικοι είδαν την πολυκατοικία να έχει “λαμπαδιάσει”. «Οι φωνές αυτού του ανθρώπου, που έκαναν όλη τη γειτονιά να βγει στο δρόμο, έσωσαν τελικά και όλους τους ενοίκους της φλεγόμενης πολυκατοικίας, που αλλόφρονες βγήκαν στο δρόμο! Κανένας δεν έπαθε το παραμικρό!» παραθέτει ο Γιάννης Κρητικός, περίοικος. Ενώ γείτονας κατέγραψε με το κινητό του τηλέφωνο την επιχειρησιακή ανταπόκριση των Πυροσβεστών στο έργο κατάσβεσης της φωτιάς.

Άμεσα στο σημείο μετέβησαν διασώστες του ΕΚΑΒ με ασθενοφόρα ενώ 20Πυροσβεστες επιχειρούσαν στο έργο κατάσβεσης της φωτιάς με 7 βυτιοφόρα οχήματα.
Προανάκριση για τα ακριβή αίτια εκδήλωσης της πυρκαγιάς διενεργεί το Ανακριτικό Τμήμα του Πυροσβεστικού Σώματος.