Ν.Σμύρνη: Νεκρά τα ανήλικα αδέλφια- Υπαξιωματικός της ΠΑ ο πατέρας, προκάλεσε εμπρησμό στο διαμέρισμα και ενήργησε αυτοχειρία

Σε εμπρόθετο εμπρησμό οφείλεται η φωτιά στο διαμέρισμα της Νέας Σμύρνης με τον Υπαξιωματικό της Πολεμικής Αεροπορίας πατέρα και τα δύο ανήλικα παιδιά του να έχουν καταλήξει.

upl5a1923703d166

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των Πυροσβεστών, στο Nantiareport.gr – ο 40άχρονος Υπαξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας, προκάλεσε τον εμπρησμό στο διαμέρισμα του (25/11-06.00) καθώς έβαλε φωτιά σε στρώματα του υπνοδωματίου.

Ο Δημήτρης Σκουτέλης, έβλεπε τα δίδυμα αγοράκια που είχε αποκτήσει με την εν διαστάσει τα τελευταία χρόνια σύζυγό του. Το βράδυ της Παρασκευής (24/11), είχε πάρει για το Σαββατοκύριακο και τα δίδυμα αγόρια είχαν κοιμηθεί στο σπίτι του.
Ο 40άχρονος -αρχικά είχε αναφερθεί ως απόστρατος- ωστόσο νεότερη ενημέρωση τον αναφέρει ως  Υπαξιωματικό της Πολεμικής Αεροπορίας ο οποίος υπηρετούσε στην 21η Μοίρα Κατευθυνομένων Βλημάτων στην Κερατέα, φέρεται να επέλεξε να ενεργήσει αυτοχειρία σε βάρος του, και προκάλεσε το θάνατο των ανήλικων παιδιών του, τα οποία κατέληξαν από τις αναθυμιάσεις της φωτιάς που ο ίδιος προκάλεσε στο διαμέρισμα.

Η πυρκαγιά έχει σύμφωνα με την Πυροσβεστική εστία εκδήλωσης το υπνοδωμάτιο ενώ  οι τρεις τους εντοπίστηκαν στο χωλ του διαμερίσματος.

Οι Πυροσβέστες που μετέβησαν στο διαμέρισμα εντόπισαν  στους τοίχους του διαμερίσματος γραμμένες με μαρκαδόρο στους τοίχους τις φράσεις, ”σας βαρέθηκα” και “ως εδώ” καθώς και χειρόγραφες αναγραφές του 40άχρονου, “Δεν αντέχω άλλο, σας βαρέθηκα όλους».

Τα δύο ανήλικα διακομίστηκαν στο «Παίδων» ενώ ο Υπαξιωματικός ΠΑ στο «Γ.Γεννηματάς» όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατος τους.

Οι Αστυνομικοί μέσα από καταθέσεις όσων γνώριζαν τον 40άχρονο και την οικογένειά του, αναζητούν τα αίτια που πυροδότησαν την ακατανόητη ενέργεια τού- να προκαλέσει εμπρησμό στο διαμέρισμα και σε βάρος του αυτοχειρία καθως και το θάνατο των δύο διδύμων, παιδιών του.  Εξετάζεται η ενέργεια του Υπαξιωματικού της ΠΑ, ο οποίος είχε πιεστεί ψυχολογικά από την εξέλιξη στην προσωπικη του ζωη, όπως περιγράφουν για το Δημήτρη Σκουτέλη να ήταν πράξη “εκδίκησης” καθώς η σύζυγος του με τον πατριό των ανηλίκων, είχε την επιμέλεια των παιδιών τους.

Άμεσα στο σημείο κλήθηκε κλιμάκιο της Ασφάλειας που διενεργεί και προανάκριση για τα ακριβή αίτια .