Ν.Μάκρη: Παραβίασε το κόκκινο κι εγκατέλειψε το σημείο του ατυχήματος- Έκκληση για πληροφορίες

Το τροχαίο ατύχημα με εγκατάλειψη σημειώθηκε στη Λεωφόρο Μαραθώνος στο ύψος των φαναριών για το Κέντρο Υγείας Νέας Μάκρης

image

Ο οδηγός αυτοκινήτου κινούμενο στο ρεύμα προς Μαραθώνα, (19/07-08.00) παραβίασε τον αριστερό ερυθρό σηματοδότη στη διασταύρωση προς το Κέντρο Υγείας Νέας Μάκρης με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με αυτοκίνητο κινούμενο στο ρεύμα με κατεύθυνση προς Αθήνα.

image

Ο οδηγός του μαύρου VW Scirocco, προκειμένου να αποφύγει τη σύγκρουση εξέτρεψε το όχημά του  εκτός πορείας και “εισέβαλε” σε παρακείμενο βενζινάδικο που λειτουργεί στη διασταύρωση. Οι υπάλληλοι του πρατηρίου, βρέθηκαν αυτόπτες μάρτυρες στο ατύχημα, είδαν το αυτοκίνητο να κατευθύνεται στις αντλίες καυσίμου και τον οδηγό του μαύρου VW Scirocco, με απωθητικό ελιγμό, να αποφεύγει τη σύγκρουση και να ακινητοποιεί το αυτοκίνητο στο παρκινγκ παρακείμενης αντιπροσωπίας αυτοκινήτων χωρίς ευτυχώς να προκηθούν τραυματισμοί .

image

Ο οδηγός του αυτοκινήτου ο οποίος παραβίασε το σηματοδότη,με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με διερχόμενο όχημα, εγκατέλειψε το σημείο του ατυχήματος  ενώ το VW Scirocco απομακρύνθηκε με γερανό.
Προανάκριση διενεργεί η Τροχαια Ραφήνας.

image

Όπως εχει καταγραφεί στο κλειστό κύκλωμα ασφαλείας του πρατηρίου καυσιμων, το αυτοκίνητο που  εγκατέλειψε το σημείο του ατυχήματος, είναι ενα παλαιο μοντελο Nissan Micra, γαλάζιου χρώματος με ζάντες αλουμινίου και μπάρες οροφής.
Έκκληση σε όποιον γνωρίζει σχετικά, να ενημερώσει τις αρμόδιες Αρχές ή να επικοινωνήσει στα τηλέφωνα.
• Τσιουμας Δημήτρης: 6951008896
• Κωστούλα Μαγδαλήνη: 6937107187
________
*irafina.gr