Ν.Κόσμος: Τροχαίο ατύχημα για τον Ελληνορώσο χορευτή- Ντεραπάρισε το όχημά του και τον απεγκλώβισε η Πυροσβεστική

Τροχαίο ατύχημα για τον Ελληνορώσος χορευτή και ηθοποιό Ιβάν Σβιτάιλο, όπως γνωστοποίησε ο ίδιος με ανάρτησή του

Το αυτοκίνητό του 38χρονου Ελληνορώσου χορευτή, χορογράφου και ηθοποιού, Ιβάν Σβιτάιλο, το βράδυ της Πέμπτης (12/01) απο εσφαλμένο χειρισμό, στο ύψος του Νέου Κόσμου, πίσω από τη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών, βγήκε εκτός πορείας και ντεραπάρισε στο οδόστρωμα, με τον ίδιο να εγκλωβίζεται στο εσωτερικό του.

Στο σημείο του τροχαίου ατυχήματος, μετέβη έξοδος της Πυροσβεστικής και απεγκλώβισε τον 38χρονο, ενώ σε εγγραφή για το τροχαίο ατύχημα, προχώρησε η Τροχαία. Όπως ενημέρωσε ο ίδιος, δεν υπήρξε τραυματισμός .

Ο ηθοποιός δημοσίευσε μία φωτογραφία από το ατύχημα στα κοινωνικά δίκτυα και σχολίασε, «Όλα καλά! Βρεθήκαμε ανάποδα… αλλά ευτυχώς είμαστε ευλύγιστοι».

Όπως περιέγραψε ο Ιβάν Σβιτάιλο, «Επέστρεφα σπίτι από την παράσταση. 1-2 χιλιόμετρα πριν φτάσω σπίτι, ο δρόμος ήταν ολισθηρός, επειδή είχε βρέξει. Έβγαινα από ένα τούνελ, αλλά δεν έτρεχα. Ήμουν μόνος μου. Το αυτοκίνητο έφυγε στη στροφή, έπεσε πάνω σε ένα σταθμευμένο όχημα, το καβάλησε και απλά γύρισε τούμπα. Δεν έγινε μεγάλη σύγκρουση, απλά ήταν περίεργο να βρεθείς ανάποδα με 50 χιλιόμετρα την ώρα. Βγήκαν άνθρωποι και με βοήθησαν, υπήρχαν μαγαζιά τριγύρω. Όλα καλά».