Ν.Κόσμος: Συλλήψεις και επώνυμοι σε πάρτυ ξενοδοχείου, εν μέσω καθολικού απαγορευτικού με μέτρα περιορισμού του κορωνοϊού

Καταγγελίες περιοίκων για διατάραξη και πάρτυ στο Roof Garden Ξενοδοχείου προκάλεσε έφοδο της Αστυνομίας, επιβλήθηκαν πρόστιμα σε όσους συμμετείχαν, το ξενοδοχείο σφραγίστηκε, ενώ συνελήφθη η υπεύθυνη  διοργανώτρια

Από τα ξημερώματα του Σαββάτου (07/11-06.00) και μέχρι τις 30 Νοεμβρίου έχει επιβληθεί καθολικό απαγορευτικό από την Πολιτεία, σε ακολουθία των εισηγήσεων λοιμοξιολόγων για τον περιορισμό διασποράς του κορωνοϊού. Ωστόσο κάποιοι θεώρησαν ότι ένα … πάρτυ το βράδυ της Κυριακής, δεν θα το έβλεπε και κανείς.. και ούτε θα ήταν και τόσο επιβαρυντικό στην γενικευμένη δύσκολη υγειονομική κατάσταση της χώρας, με 35θανάτους το προηγούμενο 24ώρο, όπως ανακοινώθηκαν στην επίσημη τακτική ενημέρωση από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.
Σύμφωνα με την εγγραφή της ΕΛΑΣ, τα ξημερώματα της Δευτέρας (09/11-02.30) καταγγελία στην Άμεση Δράση ανέφερε διατάραξη και πάρτυ στον τελευταίο όροφο του ξενοδοχείου Athenaeum Smart Hotel επί της Λεωφόρου Συγγρού στο Νέο Κόσμο.

Σε λογαριασμό μέσου κοινωνικής δικτύωσης, βιντεοληπτικό απόσπασμα διάρκειας 4” έχει δημοσιοποιηθεί και είναι η στιγμή της εφόδου της Αστυνομίας. Σύμφωνα με πληροφορίες του NantiaReport.gr διακρίνεται ο γνωστός PR Mananger ο οποίος και ήρθε σε συνεννόηση με το  ξενοδοχείο Athenaeum Smart Hotel, προκειμένου να κλείσει το χώρο του Roof Garden στον 8ο όροφο, όπου και πραγματοποιήθηκε το … Covid19 Party!

Ο επικεφαλής βραδινός επόπτης Αθηνών, Αξιωματικός της ΕΛΑΣ, μετέβη στο σημείο και διαπίστωσε από κοινού με πληρώματα της ΕΛΑΣ, ότι ήταν σε εξέλιξη κατά παράβαση των διατάξεων, εντός του  του ξενοδοχείου Athenaeum Smart Hotel  πάρτυ με μουσική ενώ στο χώρο εντόπισαν 31 άτομα τα  οποία συμμετείχαν στην εκδήλωση . Μεταξύ των προσκεκλημένων και επτά ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, εκ των οποίων έχουν διαρρεύσει τα ονόματα των Φιλίπε  Μπρούνο, Ρούμπεν Σεμέντο και Λαζαρ Ραγκελοβιτς.

Συνολικά βεβαιώθηκαν 31 πρόστιμα των €300 για μη χρήση μάσκας ενώ ο χώρος του ξενοδοχείου Athenaeum Smart Hotel σφραγίστηκε. Επίσης, συνελήφθη η 24άχρονη ΒΠ. ως διοργανώτρια της εκδήλωσης, για παράβαση του άρθρου 285 Π.Κ., (παραβίαση των μέτρων προς αποφυγή εξάπλωσης του κορωνοϊού) και για διατάραξη κοινής ειρήνης, ενώ βεβαιώθηκε διοικητικό πρόστιμο €3.000. Η νεαρή γυναίκα, οδηγήθηκε στο Τμήμα Ακρόπολης στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας και εντός της ημέρας αναμένεται να παραπεμφθεί ενώπιον του Εισαγγελέα.